„Primăvara astronomică i-a prins pe turiștii care au ajuns la munte pe schiuri sau plăci de snowboard. Ninsoarea căzută în ultimele zile a îngroșat stratul de zăpadă, iar sportivii de ocazie au profitat din plin de ultimele zile în care pârtiile sunt deschise”, a transmis Christian Sabbagh.

S-au bucurat de zăpada din martie

Distracția este în toi, la cota 1700, din masivul Postăvarul. Pasionații sporturilor de iarnă încearcă să profite din plin de ultimele zile cu zăpadă.

,,Wow, ce bine, am așteptat-o de ceva vreme, deși n-a fost o iarnă foarte geroasă, tot am avut zăpadă și e unul dintre cele mai lungi sezoane din Poiana Brașov, având în vedere că au deschis mai devreme anul ăsta. Zăpada încă e foarte bună pentru perioada asta a anului”, a spus un turist.

„Soarele strălucește pe cer și chiar dacă acum sunt minus două grade Celsius, nu resimțim frigul atât de tare. Zăpada încă rezistă foarte bine, iar stratul de omăt, aici, în partea superioară a muntelui, este de 30 de centimetri”, a explicat Adrian Jătăreanu, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Iarna s-a întors din nou la munte! ,,Sper să ninga mai mult, mie îmi place iarna’’

Ana și Bogdan s-au gândit să facă o escapadă la munte. Cei doi soți din Constanța s-au trezit cu noaptea în cap și au parcurs peste 400 de kilometri ca să se bucure de ultima vacanță la schi.


„Am văzut că a nins și ne-am trezit, am urcat în mașină și am plecat să schiem''.

,,Cum e aici în vârf de munte?''
,,Foarte frumos, e superb, chiar e zăpadă, nu ne așteptam să fie atât de multă zăpadă”, au spus cei doi.

Ultima jumătate a lunii martie este perioada aleasă de mulți turiști care își doresc să practice schiul sau snowboardingul. Sezonul de schi în Poiana Brașov se va închide oficial în data de 7 aprilie. Dacă zăpada va mai rezista, atunci pârtiile ar mai putea fi deschise până la începutul lunii mai. 

Odată cu venirea echinocțiului de primăvară, ziua devine egală cu noaptea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: