"Deja vremea atipică a adus dezastru în Turcia, de unde vin imagini incredibile. După ploile torențiale care au transformat în lacuri mai multe cartiere, Antalya a fost lovită de tornade. Vijeliile au distrus tot ce au întâlnit în cale pe o distanță de 12 kilometri", a transmis Cristian Sabbagh.

Primăvară atipică, loviți de tornade și viituri

Două tornade de primăvară timpurie au lovit Antalya.

Momentele înspăimântătoare au fost filmate. Formate separat, pe mare, vârtejurile au măturat zone agricole, sere și grădini din mai multe districte. Imaginile arată cum barele de fier sunt smulse și fâșii de nylon zboară peste tot. Serele de pe zeci de acrii au fost distruse.

În oraș, vijeliile s-au simțit mai abitir.

Copacii au fost doborâți, geamurile sparte. Tornadele au acoperit 12 kilometri, provocat pagube uriașe pe o lățime de aproape 100 de metri. În plus, 6 oameni au fost răniți de panourile solare aruncate cât colo.

Citește și: VIDEO- În loc de primăvară, la munte vine iarna. Turiștii de la Bâlea se pot bucura de zăpadă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Imaginile de după furtuni arată un peisaj ca de război.

Autoritățile au anunțat că îi vor despăgubi pe fermieri.

Manifestări spectaculoase ale vremii au loc peste tot în lume. În Oman, o ploaie torențială a adus viituri de dimensiuni apocaliptice. În 24 de ore a plouat cât în 3 ani, iar străzile au fost paralizate de la un trotuar la altul de ape.

Iar în Europa, începutul de primăvară a adus vreme de iarnă grea. Au fost avalanșe și alunecări de teren în Italia.

Localnicii încă mai îndepărtează zăpezile căzute brusc.

Ciclonul care a adus ninsori abundente în vestul continentului a înconjurat România, care simte deja frigul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: