Ce a scris Donald Trump pe Truth Social, rețeaua sa de socializare, imediat după ce un bărbat ar fi încercat să-l asasineze în timpul unui miting electoral în Butler, Pennsylvania.

„Vreau să mulțumesc serviciilor secrete și tuturor forțelor de ordine pentru reacția rapidă la atacul armat care a avut loc în Butler, Pennsylvania.

Cel mai important: doresc să transmit condoleanțele mele familiei persoanei de la miting care a fost ucisă, precum și familiei unei alte persoane care a fost grav rănită.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Este incredibil că un astfel de act poate avea loc în țara noastră. Nu se știe deocamdată nimic despre atacator, care acum este mort.

Am fost împușcat cu un glonț care mi-a străpuns partea superioară a urechii drepte. Am știut imediat că ceva nu este în regulă, pentru că am auzit un șuierat, împușcături și am simțit imediat glonțul străpungând pielea. A fost o sângerare abundentă, așa că mi-am dat seama atunci ce s-a întâmplat.

Dumnezeu să binecuvânteze America”.

 

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump în Pennsylvania 

Donald Trump a fost rănit la urechea dreaptă, dar s-a ridicat imediat cu ajutorul agenților serviciilor secrete și, deși era însîngerat, a ținut să ridice un pumn în aer, triumfător, în fața spectatorilor. Fostul președinte american a fost  transportat la spital, a primit îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat.

Citește AICI mai multe detalii despre ATACUL din Butler.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si