"Sunt primele declarații ale cântărețul de manele Florin Salam, acuzat că a batut si umilit o tânără de 23 de ani. Cea care-l acuză susține că agresiunea ar fi avut loc chiar in noaptea de revelion, intr-o camera de hotel. Pe de altă parte, manelistul susține că totul ar fi o înscenare. Ba mai mult, avocata lui spune că la dosar nu ar exista probe în acest sens", a transmis Cristian Sabbagh.

Primele declarații ale lui Florin Salam

Florin Salam spune că se cazase singur la hotel după concertul pe care l-a avut. Fata a apărut din senin, după un plan bine pus la punct, potrivit artistului.

"A venit cu un baiat și băiatul acela a plecat și a lăsat-o pe acolo, nu trebuia sa rămână p-acolo!", a spus Florin Salam.

Femeia a mers glonț la poliție unde a depus o plângere penală. Versiunea pe care ea le-a spus-o anchetatorilor este total diferită față de ce a declarat Florin Salam. Le-a povestit oamenilor legii că manelistului i s-ar fi părut că vrea să îi fure bani din portofel, iar atunci ar fi început să o lovească.

"- Cum vă simțiți?
- Nu mă simt chiar ok!
- Din cauza celor întâmplate?
- Vă dați seama! Am făcut și un atac de panică de dimineață.

Chiar nu mă simt ok!
- Ați fost cumva la spital?
- Nu, sunt acasă, nu știu dacă o să merg la spital, dar dacă nu mă voi simți bine, voi merge", a spus femeia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit avocatei lui Florin Salam, tânăra care susține că a fost agresată de manelist nu ar fi fost nici la Institutul de Medicină Legală. La dosarul penal nu ar exista nicio expertiză medico-legală care să ateste că femeia ar fi fost bătută.

"Asta am întrebat și eu aseară, pe domnișoara care se ocupă de acest dosar, dacă există vreun bon de la IML, adică să vedem măcar intenția ei de a merge la IML să scoată un certificat, sau niște poze, pentru că... după o lovire, mai ales în cazul femeilor, sunt niște chestii tipice care se fac după aceea, imediat, să-ți faci o poză, mai ales dacă vrei să dai pe cineva în judecată. Îți faci o poză unde ai fost lovită, zgâriată, poate a apărut și o vânătaie", a declarat avocata lui Florin Salam.

Astfel, momentan, Florin Salam deține doar calitatea de martor în dosarul penal deschis pentru infracțiunea de lovire și alte violențe.

"În momentul de față, clientul meu nu a dat nicio declarație, doar am ascultat plângerea penală formulată de această domnișoară, fără lux de amănunte din partea ei. Îmi doresc calitatea lui să rămână aceea de martor, pentru a putea obține clasarea în acest dosar pe lipsa probelor și pe lipsa faptei în acest dosar", a declarat avocata lui Florin Salam.

Potrivit anchetatorilor, la dosar încă se administrează probe și rămâne de văzut dacă încadrarea manelistului se va schimba sau nu.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Florin Salam și femeia care a depus plângere, în camera de hotel. Artistul și tânăra se cunoșteau dinainte de scandal


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: