Fostul președinte Donald Trump s-a predat la biroul procurorului districtual din Manhattan, marți după-amiază, pentru a se confrunta cu acuzații penale fără precedent legate de plata unor „bani în schimbul tăcerii” către actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels.

Citește și: VIDEO- Miliardarul George Soros rupe tăcerea și răspunde dur la acuzațiile lui Trump

UPDATE. După ședința de judecată, fostul preşedinte Donald Trump a plecat din New York spre Florida şi a susținut un discurs în fața susținătorilor săi. El a criticat acuzaţiile formulate împotriva sa, spunând că "trece printr-o anchetă falsă" care "s-a dovedit a fi o farsă", relatează CNN. 

UPDATE. Donald Trump a pledat nevinovat pentru 34 de acuzații de infracțiune pentru falsificarea înregistrărilor comerciale legate de plata în bani către Stormy Daniels.

Donald Trump, în vârstă de 76 de ani, a ridicat sfidător pumnul când a ieșit din Trump Tower din Midtown, la scurt timp după ora 13:00, potrivit NY Post.

Citește și: Trump, pus oficial sub acuzare

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După acest moment, Trump a fost escortat în centrul orașului New York într-un convoi de SUV-uri – în drumul spre a deveni primul președinte american care este penal.

Mesajul furios trimis de Donald Trump: Pare atât de suprarealist

Fostul lider de la Casa Albă a transmis un mesaj cu scurt timp înainte de predarea la biroul procurorului districtual. 

„Mă îndrept spre Tribunalul din Manhattan. Pare atât de SUREAL- WOW, mă vor ARESTA. Nu pot să cred că asta se întâmplă în America. MAGA!” a postat președintele pe Truth Social cu doar câteva clipe înainte de a se preda.

Comentariile analiștilor politici americani au fost polarizate cu privire la relevanța momentului arestării lui Trump. 

În timp ce unii susțin că victimizarea va fi arma cu care fostul președinte va încerca să ajungă din nou la Casa Albă, alții spun că Trump a dat semne de panică în noua situație în care se află.

"Wow. Donald Trump tocmai a ieșit din tribunal. Nu a spus nimic. Și sincer, părea să arate împietrit și speriat. Poate că în cele din urmă și-a dat seama că nu primește un tratament special acum. A comis o infracțiune și acum află. Uitați-vă doar la această imagine", spune Victor Shi pe Twitter, atașând fotografia de mai jos:

Lui Donald Trump i s-au luat amprentele

Flancat de agenții Secret Service, cel de-al 45-lea președinte – purtând costumul său de culoare închisă și cravata roșie – a făcut valuri înainte de a trece prin biroul procurorului și de acuzarea sa la Curtea Supremă din Manhattan.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Spre deosebire de majoritatea inculpaților, Trump a fost pus sub acuzare la tribunal – și nu la o secție de poliție. Odată ajuns înăuntru, surse au declarat pentru NY Post că fostului președinte i s-au luat amprentele înainte de a intra în sala de judecată la ora 14.30.

Donald Trump, în sala de judecată

Donald Trump, în sala de judecată

Donald Trump, oficial sub arest

Donald Trump, oficial sub arest

[Sursa foto: Twitter]

Donald Trump, cu pumnul ridicat la plecarea de la Trump Tower

Donald Trump, cu pumnul ridicat la plecarea de la Trump Tower

[Sursa foto: NY Post]

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si