Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Primele imagini cu Elena Udrea și fetița ei, în ziua botezului

Zi importantă pentru Elena Udrea. Fostul ministru isi boteaza astăzi fetita, chiar la un an de cand micuta a venit pe lume.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Citeste si: Elena Udrea și Adrian Alexandrov au stabilit când o botează pe micuța Eva

Elena Udrea a ramas ferma în alegerea de a organiza astazi un triplu eveniment, chiar daca asta a însemnat sa întârzie botezul doua luni dupa venirea ei acasa din Casa Rica.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Inca de când era însarcinata, conform propriilor declaratii facute de-a lungul ultimului an si jumatate, Elena Udrea si-a dorit sa o boteze pe micuta in Romania.

Citeste si: Imagini de colecție cu reunirea familiei Elenei Udrea! Cumnatul Marinel Alexandrov și-a văzut în premieră nepoata FOTO

Elena Udrea își botează, astăzi, fetița. Primele imagini din vară

Elena Udrea s-a întors în România, în vară, și imediat au apărut și primele imagini cu fostul ministru și fiica sa, Eva Maria.

Imaginile cu Elena Udrea și fiica sa au fost surprinse la geamul casei unde locuiește cu Adrian Alexandrov. Udrea își ține în brațe fiica și pare extrem de fericită. Fostul ministru a spus, după venirea în țară, că vrea să își crească copilul acasă și să o boteze la biserica unde s-a rugat să devină mamă.

”Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica. Decizia am luat-o imediat dupa ce am fost eliberata in decembrie, dar au fost cauze obiective pentru care s-a intamplat abia acum: finalizarea actelor fetitei mele Eva si, inchiderea procedurii de extradare”, a precizat Elena Udrea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI