Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Primele imagini cu Gheorghe Dincă de anul acesta. „Monstrul din Carcal”, audiat la DIICOT

Este ziua cea mare în cazul disparitiilor de la Caracal. Principal suspect Gheorghe Dincă a fost adus de la arestul central, la sediul DIICOT! El este reaudiat in privinta disparitiei Luizei Melencu, despre care spune acum că nu ar fi ucis-o.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

De cateva ore bune Gheorghe Dincă se afla fata in fata cu procurorii si da o noua declaratie cu privire la disparitia Luizei Melencu.

Timp de cateva luni dinca a sustinut ca ar fi ucis-o pe tanara de 18 ani, ba cchiar a fost pus de politisti sa reconstituie firul evenimentelor de atunci, insa iata ca acesta si-a schimbat declaratia chiar acum inainte ca dosarul sa fie trimis in judecata.

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță furtuni și vânt puternic: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 13 septembrie 2024- kanald.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Exasperată de mirosul venit din apartamentul vecinei, o femeie din Iași a cerut Judecătoriei să o lase să-i facă curat- antena3.ro

Citeste si: Adolescenta răpită de Gheorghe Dincă, mărturii înfiorătoare: "M-am trezit în casa lui şi mai era o fetiţă"

Avocatii spun insa ca toate aceste demersuri facute de dincă sunt coordonate de cineva din spate si ca astfel Dinca amana ca dosarul sa fie trimis in instanta.

La audiere va participa si avocata familiei Melencu. Ramane de vazut ce va declara acum cel supranumit „monstrul din Caracal” si daca va oferi noi indicii in ceea ce o priveste pe luiza Melencu.

Citeste si: VIDEO| Planul diabolic al „monstrului din Caracal”. Cum vrea Gheorghe Dincă să obțină o pedeapsă mai mică

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI