Ionut Cercel a fost chemat la audieri, in calitate de martor cheie. A fost audiat timp de 4 ore, iar, in fata anchetatorilor, a vorbit despre ultimele ore din viata designerului!

Grabit si fara sa scoata vreo vorba in fata camerelor, Ionut Cercel a iesit de la audieri dupa 4 ore.

La fel ca la primul interogatoriu, tinut in spatele usilor inchise, Cercel ar fi declarat ca l-a rugat pe designer sa-i conduca masina in drum spre malul marii.

Era convins ca Razvan nu consuma alcool si poate sa conduca si la intoarcere, dupa petrecerea de pe litoral.

Citeste si: Mihai Constantinescu a apărut ca decedat pe Wikipedia timp de mai multe ore! Motivul: un fake-news care a circulat ieri pe rețelele de socializare

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

De ce Razvan a plecat singur, in miez de noapte, cu masina lui Ionut Cercel pe un drum ocolitor catre capitala, ramane inca un mister.

Ionut ar fi ramas cu niste prieteni, in club, timp in care creatorul de moda a disparut

Barbatul l-ar fi sunat pe Ciobanu in repetate randuri, sa ii ceara cheile masinii sale. Dar designerul n-a mai raspuns la telefon.

Cateva ore mai tarziu, Ionut a fost anuntat despre faptul ca Razvan Ciobanu a fost gasit mort si ca, din bolidul de lux, n-a mai ramas nimic.

In total, astazi au fost audiati din nou la Constanta trei apropiati ai lui Razvan Ciobanu.

Citeste si: Au fost făcute publice noi imagini cu Răzvan Ciobanu din ziua morții

Laura Vicol- prietena lui apropiata, a infirmat varianta ca anchetatorii ar fi gasit filme pentru adulți in laptopul designerului.

Intre ultimele aparitii ale lui Razvan Ciobanu inainte de moarte se numara si o camera de supraveghere dintr-un restaurant din Mamaia.

Angajatii localului au declarat ca designerul se comporta ciudat, parea speriat si ar fi intrat in bucataria restaurantului in timp ce fuma o tigara.

Anchetatorii ar fi descoperit, la testele rapide de sange, ca designerul ar fi consumat in noaptea mortii 5 droguri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si