Incidentul s-a intamplat pe 21 mai, in comuna Hârtești, din judetul Arges. Dupa ce mai multi indivizi s-au batut pe strada, oamenii au sunat la 112. La fata locului a fost trimis un echipaj de politie format din politista si un coleg de-al ei. Au incercat sa potoleasca multimea furioasa, dar fara succes.

In vacarmul creat, politista insarcinata a fost agresata de unul dintre scandalagii.

Individul a tras-o pe femeie de uniforma, iar apoi a lovit-o cu pumnul in burta. Ca sa scape din mainile agresorului, agentul a folosit spary-ul lacrimogen.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Marian Godină, reacţie pe Facebook după prinderea ucigaşului poliţistului din Timiş

Scandalul a continuat, iar de aceasta data colegul politistului era cat pe ce sa fie lovit de o femeie. Doi indivizi au oprit-o inainte sa dea in agent.

Imaginilie au ajuns si in atentia anchetatorilor, iar asa au reusit oamenii legii sa il identifice pe agresor. Este vorba despre un barbat de 29 de ani din Vulturesti care a fost retinut de politisti.

Agresorul este cercetat acum pentru ultraj, iar magistratii de la Judecatoria Campulung Muscel au emis mandat de arestare pentru 30 de zile. Din fericire, sarcina politistei nu a avut de suferit din cauza acestui incident. Femeia nu a cerut sa intre in concediu medical si a continuat sa mearga la serviciu. Isi va face datoria pana cand va intra in concediu prenatal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si