Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Primele imagini cu Sorina in noua sa familie! Fetița a fost smulsă de mascați din bratele asistentului maternal

Fetita de numai 8 ani, smulsa ieri de mascati din bratele asistentului maternal, pare sa-si fi revenit din soc.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Fetita de numai 8 ani, smulsa ieri de mascati din bratele asistentului maternal, pare sa-si fi revenit din soc. Dupa scenele îngrozitoare desfasurate în plina strada in care copila este tarata pe jos si fortata sa-si paraseasca familia care a crescut-o, micuta a fost dusa în Craiova la mama adoptiva. Sorina pare sa se fi integrat repede în noua familie, iar astazi au aparut si primele poze cu cele doua. Intre timp, in Baia de Arama si în Craiova se anunta proteste. În mediul on-line a aparut deja si o petitie de sustinere a copilului, pentru ca acesta sa ramana la asistenta maternala.

Aproape 1500 de semnaturi s-au strans, pana acum, pentru sustinerea micutiei. Internautii sunt de parere ca fetei i-ar fi cel mai bine daca ar fi lasata la asitenta maternala din Baia De Arama, care a avut-o si pana acum in grija.

Intre timp, mama adoptiva a publicat primele poze ale Sorinei in noua familie. Fetita este zambitoare si pare sa fie chiar relaxat.

Citeste si: Trei persoane au murit într-un incendiu la Paris

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Acţiune de căutare extinsă a copilului luat de viitură la Sângeru- participă peste 400 de pompieri

Citeste si: Veste dramatică pentru tatăl Simonei Halep! Firma lui Stere Halep a înregistrat cele mai mari pierderi şi datorii din ultimii 15 ani

Familia adoptiva a Sorinei mai are 2 copii, un baiat si o fetita.

Noii ei parinti au vrut sa adopte un copil pentru ca bunica fetitei a fost, la randul ei, adoptata. Cuplul are cetatenie romano-americana, dar se afla acum in Craiova. Sorina va mai petrece un timp aici, in tara, apoi va pleca, cu noua ei familie, in America. Acolo, mama ei adoptiva este manager in domeniul medical iar tatal ei este inginer. Desi conditiie in care va trai micuta par sa fie dintre cele mai avantajoase, modul in care copila a fost smulsa din sanul asistentilor maternali a fost deosebit de traumatizant si socant pentru ea.

Oamenii legii au venit sa o ia pe fetita cu mascatii. In ciuda protestelor disperate ale copilei si ale celor apropiati ei, armata de politisti si de mascati a tras-o cu forta din casa si a urcat-o in masina.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Chiar si psihologii criminalisti au fost socati de scenele dramatice care s-au derulat in timp ce copila era luata din vechea ei familie.

Spaima bietei copile e atat de mare incat iti rupe sufletul. Sorina se zbate in bratele femeii care a luat-o din orfelinat si a crescut-o pana acum- la 8 ani. Urla cu toate puterile doar sa scape de armata de autoritati care a navalit in camera ei sa o ia cu forta de langa sora ei mai mica si sa o duca in America. Pe ea- familia din Baia de Arama nu a putut sa o infieze- doar pe sora ei- asa ca statul a dat-o spre adoptie peste ocean.

Astazi, in Craiova si in Baia de Arama se anunta proteste de amploare in strada. Sute de oameni si-au anuntat deja prezenta in strada, revoltati de cele intamplate cu copilul. Chiar si premierul Viorica Dancila a solicitat o ancheta in acest caz. Prim-ministrul a spus ca nu tolereaza aceste forme de abuz si nerespectare a drepturilor copilului si ca cei care vor fi gasiti vinovati vor fi aspru sanctionati.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI