Individul are incarcatura exploziva intr-un rucsac imens si se indreapta catre biserica unde avea loc slujba de Paste. Barbatul este imbracat occidental si, in drumul catre lacasul sfant, mangaie pe cap o fetita care mergea alaturi de tatal ei.

Biserica era plina in acel moment de credinciosi. Multi ascultau slujba de afara pentru ca nu au mai prins loc inauntru.

Citeste si: Elevele din Iași prinse în infernul din Sri Lanka au revenit in România

Atacatorul isi face loc printre ei, intra in interior si imaginile se opresc aici. In clipa imediat urmatoare, preotul care a supravietuit spune ca a avut loc deflagratia.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bilantul negru al atacurilor a depasit 300 de morti. Sri Lanka este astazi in doliu national. Au fost organizate slujbe comune de inmormantare pentru zecile de victime. Un barbat a ramas singur, dupa ce sotia si fiica sa au fost ucise. El iesise din biserica cu doar 5 minute inainte de atac.

Citeste si: Iuliana Doroftei, momente de panică în timpul atentatelor sângeroase din Sri Lanka! Vezi prin ce clipe cumplite a trecut vedeta! "Mama m-a sunat plângând!" EXCLUSIV!

Sunt tragedii care nu pot fi uitate niciodata. Un alt barbat isi plange fiul ucis impreuna cu sotia lui si cei 3 copii. Cel mai mic dintre acestia ar fi implinit luna viitoare un an.

Oameni nevinovati au fost ucisi drept razbunare pentru un alt atac terorist: cel de luna trecuta, din Noua Zeelanda, cand 50 de persoane care se aflau in doua moschei au fost impuscate mortal.

Totusi, atacurile teroriste din Sri Lanka ar fi putut fi prevenite.

Politia a fost informata de servicile de informatii in data de 4 aprilie ca urmeaza sa aiba loc atentate in biserici, insa nimeni nu pare a fi facut nimic. Autoritatile isi pun acum cenusa in cap, insa, din pacate, este prea tarziu pentru sutele de oameni nevinovati ucisi sau raniti.

In infernul din Sri Lanka s-a aflat si Iuliana Doroftei, finalista a show-ului "Bravo, ai stil!". Doi dintre soferii care o ajutau sa se deplaseze si-au pierdut rudele in atentat.

Iuliana Doroftei: Era foarte speriat, pentru ca nu stia absolut nimic de familia lui, mai apoi sa afle ca i-a murit un frate si doua nepoate. Iar celalalt sofer, la fel, si-a pierdut o parte din familie.

Autoritatile spun ca la originea atentatelor se afla o grupare islamica locala, insa astazi, ISIS a revendicat atacurile. Acesta este cel mai sangeros atac terorist din Sri Lanka din ultimii zece ani, de la incheierea razboiului civil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si