Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Primele imagini de la parastasul de un an al Ionelei Prodan! Anamaria Prodan, în lacrimi la mormântul mamei

Zi dureroasă pentru Anamaria Prodan, impresara a organizat parastasul de un an al mamei sale, regretata Ionela Prodan.  Reporterii Stirile Kanal D au intrat în posesia primelor imagini de la cimitir.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE 11:20- Bebe, fiul cel mic al Aneimaria Prodan, a ajuns la Cimitirul Bellu și a depus un buchet de flori pe mormântul bunicii sale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La primele ore ale dimineții, rudele și apropiații Ionelei Prodan au mers la cimitirul Bellu, acolo unde regretata artistă a fost comemorată, la un an de la trecerea în neființă.

Anamaria Prodan nu s-a uitat la bani și a cheltuit o sumă impresionantă pe cele 80 de pachete împărțite de pomană și s-a ocupat personal de toate detaliile.

Impresara și-a stăpânit cu greu lacrimile

La mormântul mamei sale, Anamaria Prodan și-a stăpânit cu greu lacrimile, fiind vizibil copleșită de emoții. Aceasta este îmbrăcată complet în negru, fiind înconjurată de câțiva prieteni și de familie. Impresara nu și-a luat privirea de la mormântul mamei, așteptând să înceapă slujba. 

Reporter Stirile Kanal D: Derya Cakmak

Mai multe imagini și detalii de la parastasul de un an al Ionelei Prodan, puteți vedea la Știrile Kanal D, începând cu ora 12.00 și 19.00.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI