Femeia audiata de politisti este proprietara casei in care era tinut cainele de lupta si cea care in filmarea socanta il loveste cu o lesa agitandu-l si mai rau. A fost amendata cu 100 de lei pentru ca nu a luat masuri ca sa previna atacul. Amstafful nu era al ei, ci al unui taximetrist, care-i este chirias.

La randul lui, omul le-a spus politistilor ca animalul este al unui prieten si el doar il ingrijea temporar.


Vecinii il stiu- insa- de cel putin doi ani si se planga ca traiesc sub teroare.Nu ar fi primul atac de o asemenea cruzime.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Elisabeta Badea, vecina: Acum doi ani o doamna i-a fost atacat in fata blocului bichonul. Un tanar a spus ca i-a fost atacat cainele impreuna cu mama lui. In luna martie, anul acesta, a atacat de 2 ori. In cartier traim teroare.

Veronica Turcu, victima: Mi se pare asimilabila cu o tentativa de omor. In momentul in care iti lasi cainele deliberat si stii ce poate sa faca, cu lesa dupa gat, stii ca poate sa omoare.

E clar ca e tentativa de omor a celor care aveau cainele in grija.

Fara sa constientizeze- poate- femeia s-a luptat cu Amstaful care i-a atacat catelul.

Cainele atacat- un fox terrier- este bine acum. A fost dus la veterinar, care i-a ingrijit ranile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si