Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Primele măsuri după atacul feroce al Amstaff-ului

Stapanul cainelui de lupta care a sfasiat un catel in lesa a fost identificat. E un taximetrist si le-a spus politistilor ca animalul ar fi al unui prieten si era temporar la el. In schimb, vecinii se plang ca de cel putin doi ani traiesc sub teroare. Amstafful ar fi tinut in conditii crunte ca sa se inraiasca, si ar fi fost lasat liber pe strazi nu ar fi avut botnita.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia audiata de politisti este proprietara casei in care era tinut cainele de lupta si cea care in filmarea socanta il loveste cu o lesa agitandu-l si mai rau. A fost amendata cu 100 de lei pentru ca nu a luat masuri ca sa previna atacul. Amstafful nu era al ei, ci al unui taximetrist, care-i este chirias.

La randul lui, omul le-a spus politistilor ca animalul este al unui prieten si el doar il ingrijea temporar.
Vecinii il stiu- insa- de cel putin doi ani si se planga ca traiesc sub teroare.Nu ar fi primul atac de o asemenea cruzime.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Elisabeta Badea, vecina: Acum doi ani o doamna i-a fost atacat in fata blocului bichonul. Un tanar a spus ca i-a fost atacat cainele impreuna cu mama lui. In luna martie, anul acesta, a atacat de 2 ori.

In cartier traim teroare.

Veronica Turcu, victima: Mi se pare asimilabila cu o tentativa de omor. In momentul in care iti lasi cainele deliberat si stii ce poate sa faca, cu lesa dupa gat, stii ca poate sa omoare. E clar ca e tentativa de omor a celor care aveau cainele in grija.

Fara sa constientizeze- poate- femeia s-a luptat cu Amstaful care i-a atacat catelul.

Cainele atacat- un fox terrier- este bine acum. A fost dus la veterinar, care i-a ingrijit ranile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI