Imbrăcată cu un costumaș care abia îi acoperă sânii și alte părți intime, o eleva de 18 ani privește cu încredere în obiectivul camerei. Machiată strident, tânăra din imagini strânge hotărâtă la piept o mitralieră model AKM.

Pozele care au stârnit un scandal monstru au fost făcute chiar în poarta de lemn încrustat a mânăstirii de călugări Ciolanu din Buzău.

Una dintre poze o arată sprijinită pe elevă de poarta lăcașului sfânt, în timp ce pușca e lăsată neglijent în jos, pe lângă picior. Intr-o altă imagine, tânăra pare a fi chiar în fața clopotniței, în curtea mânăstirii.

Cu o privire de vampă, fata ține în mâini mitraliera ca și cum ar face asta zi de zi. Întinsă pe burtă și pregătită de tragere, este ipostaza în care o regăsim pe elevă într-o a patra poză, făcută de data asta în mijlocul pădurii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Asemenea imagini incendiare nu aveau cum să rămână fără ecou.

Citeste si: O elevă din Buzău a ales să facă o ședință foto incendiară în fața mănăstirii Ciolanu: tânăra e îmbrăcată sumar și ține o armă în mână

Tânăra, care este elevă la un liceu din Buzău, a fost chemată la inspectoratul școlar, unde i s-au cerut explicații pentru ipostazele indecente în care apare.

Nela Wamsiedel, inspector general adjunct, ISJ Buzău: pe mine m-a deranjat in mod special poza in fata manastirii. ea a spus ca a fost atrasa de frumusetea portilor sculptate de lemn. Va spun, cu sinceritate, ca eleva nici acum nu constientizeaza ca actiunea ei nu-i face cinste

Eleva le-a spus inspectorilor școlari că a vrut să profite împreună cu un prieten din copilărie de vremea caldă de afară.

Nici poliția n-a stat cu mâinile-n sân, pentru că arma care apare în poze este o pușcă automată care aduce aminte de Kalașnikov, așa că eleva sexi de la Ciolanu va fi chemată la audieri.

Am încercat să obținem o poziție de la protagonista fotografiilor, dar până în acest moment nu am reușit să o contactăm.

Tânăra și-a închis între timp contul de Facebook.

Citeste si: Caz tulburător în Argeș. O elevă a ajuns la terapie intensivă după ce a fost bătută de doi colegi


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si