La maternitatea Bucur, din Capitală, noaptea dintre ani a fost una aglomerată. Primii nou-veniți pe lume ai anului 2024, nu s-au lăsat deloc așteptați.

Primii bebeluși ai anului 2024

În timp ce bebelușii se acomodează la noua lor viață, pentru mămici, nașterea lor a fost o experiență memorabilă. Diana este tânăra care a dat startul nașterilor, chiar la cumpăna dintre ani.

„Sfântul Vasile o să-l ocrotească, este un moment unic, un altfel de Revelion. Este o minune și un dar de la Dumnezeu”, a spus proaspăta mămică.

Citește și: VIDEO- Au sărbătorit Revelionul în stradă. Cum s-au distrat aceștia

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Prima mămică a născut în foc de artificii. Afara erau artificii și mămica năștea. E o zi memorabilă, copilul va avea două sărbători, Anul Nou și ziua lui”, a explicat Marinela Băluță, medic obstetrică ginecologie.
A fost urmată, la scurt timp, de Elena, căreia parcă nici acum nu îi vine să creadă că a adus pe lume primul ei copil.
„- Cu artificii la geam, cu copilul în brațe.

- Ce ați născut?

- Un băiețel sănătos. În emoțiile alea și în anestezie nu am apucat să stau prea mult de vorbă cu el”, a spus Elena.
La maternitatea Bucur s-au născut, în primele ore ale anului 2024, 6 copii: 3 băieți și 3 fetite, spre bucuria nu doar a părinților, ci și a personalului medical.
Copiii născuți în această noapte poartă adeseori prenumele Vasile, după Sfântul care este sărbătorit an de an, pe 1 ianuarie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si