Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Primii bebeluși ai anului 2024. Clipe magice pentru mămicile nou-născuților

Nu le-a adus tot anul ce le-a adus primul ceas al Anului Nou. Odată cu bătaia orologiului de la miezul nopții, mai multe tinere au devenit mămici. Primii bebeluși veniți pe lume în anul 2024 se bucură de întreaga atenție a cadrelor medicale, dar și de emoțiile nemărginite ale mamelor.

Maria Stiuca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La maternitatea Bucur, din Capitală, noaptea dintre ani a fost una aglomerată. Primii nou-veniți pe lume ai anului 2024, nu s-au lăsat deloc așteptați.

Primii bebeluși ai anului 2024

În timp ce bebelușii se acomodează la noua lor viață, pentru mămici, nașterea lor a fost o experiență memorabilă. Diana este tânăra care a dat startul nașterilor, chiar la cumpăna dintre ani.

„Sfântul Vasile o să-l ocrotească, este un moment unic, un altfel de Revelion. Este o minune și un dar de la Dumnezeu”, a spus proaspăta mămică.

Citește și: VIDEO- Au sărbătorit Revelionul în stradă. Cum s-au distrat aceștia

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Prima mămică a născut în foc de artificii. Afara erau artificii și mămica năștea. E o zi memorabilă, copilul va avea două sărbători, Anul Nou și ziua lui”, a explicat Marinela Băluță, medic obstetrică ginecologie.
A fost urmată, la scurt timp, de Elena, căreia parcă nici acum nu îi vine să creadă că a adus pe lume primul ei copil.


„- Cu artificii la geam, cu copilul în brațe.

- Ce ați născut?

- Un băiețel sănătos. În emoțiile alea și în anestezie nu am apucat să stau prea mult de vorbă cu el”, a spus Elena.
La maternitatea Bucur s-au născut, în primele ore ale anului 2024, 6 copii: 3 băieți și 3 fetite, spre bucuria nu doar a părinților, ci și a personalului medical.


Copiii născuți în această noapte poartă adeseori prenumele Vasile, după Sfântul care este sărbătorit an de an, pe 1 ianuarie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI