Nu exista nimic mai puternic decat dragostea de mama, iar asta a simtit-o astazi atat Madalina, cat si micutul ei Dimitri. Asistentele i l-au adus in fata maternitatii, iar revederea mamei cu fiul ei nou-nascut i-a inlacrimat de emotie pe toti cei din jur. De cateva saptamani, de cand bebelusul a fost confirmat cu coronavirus, femeia nu l-a mai vazut decat prin apel video.

Atat mama cat si fiul ei au fost infectați cu coronavirus în maternitatea focar din Timișoara. Au ajuns, apoi, la Maternitatea Bega, unde femeia s-a vindecat mai repede. Apoi a inceput sa numere zilele, orele si minutele pana cand isi va primi fiul acasa. Dimitri a fost externat abia astazi, fix cand a implinit o luna de existenta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Actorul care il interpreteaza pe Yilmaz in „Ma numesc Zuleyha”, declaratii despre ce isi doreste sa faca dupa ce omenirea va reveni la normalitate

În maternitatea suport covid din Timișoara mai sunt încă 2 bebeluși infectati care acum sunt tratati,, 4 proaspete mămici, dar și o gravida.

Citeste si: Cele mai interesante 5 jucării educative pe care le poţi comanda online!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si