Un pinguin din Wellington, capitala Noii Zeelande, a devenit primul din lume care a fost supus unei scanări RMN. Pinguinul, pe nume Chaka, care trăiește la Sea Life, Weymouth, avea probleme de echilibru, conform  NDTV.

Scanarea îi va ajuta pe veterinari să-și aprofundeze cunoștințele

Potrivit parcului de aventuri Weymouth SEA LIFE Adventure Park, după ce s-a confruntat cu unele clătinări ocazionale, echipa a decis să îl ducă pe Chaka la Cave Veterinary Specialists pentru un RMN pentru a investiga problemele sale de echilibru.


"Pentru echipa de la Cave, acest lucru a fost ceva cu totul nou și, deși o procedură RMN este destul de simplă, echipa a depus eforturi deosebite pentru a se asigura că Chaka a fost cât mai bine așezat pentru scanare și l-a monitorizat îndeaproape pe tot parcursul acesteia", au declarat reprezentanții parcului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Chaka, care duce o viață sănătoasă, mâncând și socializând cu colegii săi pinguini, nu avea de ce să își facă griji, conform scanării.

Citește și: Un bărbat s-a trezit cu un șarpe pe parbriz, în Sectorul 6 al Capitalei

Parcul de aventură a mai declarat că acesta este un moment extrem de important, deoarece scanarea va ajuta la aprofundarea cunoștințelor despre această specie, care pot fi împărtășite cu alți veterinari, grădini zoologice, acvarii și sanctuare din întreaga lume care se ocupă, de asemenea, de pinguinii zână.



"Chaka a devenit un pionier al pinguinilor. Deși legănatul său poate fi încă puțin șovăitor, el a făcut pași mari pentru lumea științei veterinare și pentru lumea pinguinilor", a declarat Kico Iraola, administrator la SEA LIFE Weymouth.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si