Dupa ce in vara lui 1999, cele doua artiste faceau furori cu piesa „Libera la mare", acum au lansat "Reset la inima".

Andreea Balan si Andreea Antonescu s-au reunit si au dat un spectacol de exceptie aseara, iar publicul a fost cucerit imediat de celebrele melodii ale trupei Andre

Fenomenul Andre inseamna nu mai putin de sase albume lansate, un milion 500 de unitati vandute, 5 discuri de platina, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi in fiecare oras din RomAnia, dar si milioane de admiratori in strainatate.

In anul 2001, Andre a fost desemnata cea mai buna trupa pentru adolescenti iar acum cele doua artiste s-au reunit fortele pentru a face din nou istorie.

ANDREEA BALAN: Sunt foarte fericita ca am reunit trupa. Trupa s-a reunit pentru ca am gasit o piesa foarte frumoasa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Reset la inima”, noua piesa a trupei Andre a reusit imediat de la lansare, sa ajunga pe locul 14 in topul popularitatii pe YouTube.

Ideea noii piese i-a venit Andreei Balan in momentul cand se afla internata in spital, in urma cu cateva luni, iar Andreea Antonescu a venit sa o viziteze.

ANDREEA BALAN: Mi-a venit ideea cand eram in spital adevarul este pentru ca ea a venit in vizita la mine, nu ne-am vazut ca eram la terapie intensiva si atunci m-am gandit cand nu ai ce face si stai in spital iti vin idei. Si mi-a venit aceasta idee fabuloasa.

La relansarea trupei Andre au participat mai multe vedete din show bizul autohton care s-au declarat incantate de spectacolul oferit de cele doua artiste.

ADELINA PESTRITU: Mi se pare fabulos faptul ca ele s-au gandit sa se reuneasca. Am fost un mare fan al trupei andre. A fost ca o bucurie pentru mine sa stiu ca ele sunt din nou impreuna. Se potrivesc si sunt convinsa ca vor face o treaba excelenta si de data asta.

GEORGE BURCEA: Oamenii, cei care iubeau Andre si care iubesc in continuare Andre, aveau nevoie cred eu de acest concert si de aceasta reunire de trupa.

ANDREEA BALAN: Astazi o sa vedeti un mic demo la ceea ce o sa se intample in continuare la showurile noastre prin tara si va asteptam la primul concert. Va fi pe 16 iulie, la Arenele Romane, unde va asteptam!

Astfel, pe 16 si 17 iulie, organizatorii festivalului "La Bairam" garanteaza distractie la cote maxime pentru toti cei care sunt gata sa rascoleasca amintirile din prima tinerete.

Pe scena vor urca, pe langa trupa Andre, N&D, 3 Sud Est, Body and Soul si multi alti artisti iubiti de publicul din Romania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si