Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Primul weekend la mare

Cu dor de mare și poftă de libertate, turiștii se întorc pe litoral. Plajele și faleza din Costanța au fost animate ca la jumătatea verii. Localnici şi turişti deopotrivă au făcut baie în mare, ședințe de bronz sub razele puternice ale soarelui, sport pe apă și pe uscat și... s-au bucurat de plimbări relaxante.

A.M.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Plaja Modern din Constanța, unde are loc festivalul Neversea, a fost perfectă pentru şedinţele de bronz.

    Au fost 22 grade celsius la malul mării, iar soarele le-a zâmbit plimbăreților de pe cerul senin.

    Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță furtuni și vânt puternic: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 13 septembrie 2024- kanald.ro

    Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

    Citeste si: Exasperată de mirosul venit din apartamentul vecinei, o femeie din Iași a cerut Judecătoriei să o lase să-i facă curat- antena3.ro

    Constănțenii spun că abia așteptau o astfel de zi în care să poată ieși din case fără declarații și fără frică de amenzi.

    Citeste si: IPS Teodosie a împărtăşit mai mulţi copii cu aceeaşi linguriţă- VIDEO

    Unii dintre turiștii sosiți pe litoral ne-au mărturisit că au putut veni aici pentru că au locul de muncă, afacerea, casă ori familia la mare.

    Terasele, cherhanalele, barurile toate au fost închise, însă asta nu i-a stricat nimănui buna-dispoziţie.

    Activitate multă a avut și acest bărbat în vârstă de 80 de ani, care a așteptat 2 luni pentru a face din nou baie în mare.

    Pe mare s-au distrat și proprietarii de yachturi. Aceștia au început de azi să iasă cu elegantele ambarcațiuni în larg. Însă, nu trebuie să lăsăm acest peisaj colorat să ne îmbete cu iluzia că am scăpat de pericol.

    Citeste si: Peste 7 milioane de români au primit o uriașă lovitură. Ce se întâmplă cu banii noștri

    Autoritățile ne recomandă să păstrăm distanța socială pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

    Iar deplasările în afara localității să se facă numai cu motive bine întemeiate. De altfel, autostrada soarelui a fost monitorizată permanent din elicopter.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI