„După 7 luni de la crima din Grădina Botanică a Craiovei, principalul suspect a ajuns la instanță, la primul termen din dosarul de omor. Elevul de 17 ani și-a ales victimele întâmplător după ce plecase de acasă cu un gând șocant: să ucidă pe cineva. Prietenii tinerei ucise în urma atacului au venit la instanță pentru a cere condamnarea pe viață a suspectului. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Suspectul principal în cazul crimei din Grădina Botanică, față în față cu judecătorii

Cu capul acoperit de glugă și fără să schițeze vreun gest. Așa a venit astăzi Alexandru, fiu de polițist, la primul său termen de judecată. Procesul are loc după 7 luni de la crima din Grădina Botanică. Atunci, elevul de 17 ani a ucis-o pe Melis, o fată de 14 ani și l-a rănit grav pe iubitul ei în vârstă de 19 ani.
„Ne este greu, ne este dor de ea! Mai ales de sărbători. Gândiți-vă, de sărbători poate toată lumea sărbătorea Crăciunul, dar noi făceam colivă la fată”, a spus o prietenă de familie.

Citește și: Exclusiv! Detalii șocante din ancheta morții fetiței de cinci ani, spălată cu o soluţie folosită pentru deparazitarea oilor. Ce spun medicii despre pericolul folosirii acestei substanțe

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fiul de polițist a venit cu microbuzul în Craiova de la 30 de kilometri distanță. Și-a echipat rucsacul cu o armă, cu mănuși de piele și cu mască, semn că plecase de acasă cu intenția de a ucide.

Băiatul a mers în Grădina Botanică unde și-a ales victimele: cei doi îndrăgostiți care se relaxau la umbra unui copac.
„Fata n-a fost omorâtă! Fata a fost măcelărită! O păstrăm în inimile noastre așa cum era ea, un copil vesel, un copil cuminte. Putea să fie copilul oricăruia dintre noi, gândiți-vă la asta! A fost omul nepotrivit la locul potrivit”, a mai spus femeia.
Judecătorii au decis astăzi ca procesul să se amâne, până pe 26 februarie. Până atunci, tânărul va rămâne în arest preventiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: