Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Prințesa Kate a recunoscut că fotografia a fost editată! Palatul s-a văzut nevoit să ceară scuze în mod public. „La fel ca mulţi fotografi amatori, experimentez și eu ocazional editarea''

În urma scandalului care a înconjurat familia regală britanică, Palatul a transmis în mod public scuze.

Redactia Stirile Kanal D,

Prințesa recunoaște că poza a fost editată [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

,,Un scandal uriaș înconjoară familia regală britanică după ce Palatul Kensington a publicat o fotografie prelucrată cu Prințesa Kate si cei 3 copii ai săi. Greșelile de editare sunt atât de evidente, încât Palatul s-a văzut nevoit să ceară scuze în mod public, iar marile agenții de presă au retras imaginea de pe fluxul lor'', a transmis Simona Pătruleasa.

Prințesa recunoaște că poza a fost editată

„Vă mulţumim pentru urările dvs. amabile şi sprijinul continuu din ultimele două luni. Vă doresc tuturor o Zi a Mamei fericită!”, scrie pe pagina oficială de Instagram a Prințului si Printesei de Wales în descrierea fotografiei publicate.

Imaginea o arată pe prinţesă stând jos, înconjurată de Prinţesa Charlotte, Prinţul Louis şi Prinţul George și ar fi trebuit să fie prima sa apariție publică a după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o la sfârșitul lunii ianuarie.

De asemenea, trebuia să pună capăt speculațiilor privind starea sa de sănătate.  

Ocazia era si ea una nobilă: de 8 Martie, numai că rezultatul este unul dezastruos. Deși fotografia a strâns aproape 2 milioane de aprecieri pe o singură rețea de socializare, toate cele 6 mari mari agenții internaționale de presă au retras-o de pe fluxul de știri cu notificarea către clienți: ,,KILL Photo, nu folosiți această imagine!''

Explicația lor este că poza a fost editată de sursă și  nu mai poate fi considerată veridică ori autentică. În total, au fost identificate 16 inadvertențe majore, între care:

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mâneca de la cardiganul pe care îl poartă Prințesa Charlotte dispare în mod misterios în zona palmei;

La Kate, apare o bucată de fermoar în zona pieptului care nu ar avea ce să caute acolo. De asemenea, fusta pe care o poartă micuța Charlottte are o formă nefirească în talie, iar genunchiul ei este blurat si tăiat în mod anormal.

Acum, la o zi de la publicare, Prinţesa Kate și-a cerut scuze pentru „confuzia” creată de fotografie.

„La fel ca mulţi fotografi amatori, experimentez și eu ocazional editarea. Vreau să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie pe care a provocat-o fotografia de familie pe care am împărtăşit-o ieri. Sper că toţi cei care au sărbătorit au avut o Zi a Mamei foarte fericită!”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Presa se mai întreabă și dacă e firesc ca acel copac din fundal să aibă, la mijlocul lunii martie, frunzele pe care le are?

Citește și: VIDEO- Prințesa Kate a fost externată. Care este starea de sănătate a Majestății Sale?

O posibilă explicație pentru aceste nereguli ar putea oferi echipa de social media de la Palatul Kensington, care gestionează conturile online ale prinţului şi prinţesei de Wales.
Numai că aceasta nu a venit încă, iar Palatul nici nu vrea să publice fotografia originală.
Prințesa de Wales nu a mai participat la niciun eveniment public din decembrie anul trecut, când a mers cu familia la slujba de Crăciun de la Sandringham.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI