,,Un scandal uriaș înconjoară familia regală britanică după ce Palatul Kensington a publicat o fotografie prelucrată cu Prințesa Kate si cei 3 copii ai săi. Greșelile de editare sunt atât de evidente, încât Palatul s-a văzut nevoit să ceară scuze în mod public, iar marile agenții de presă au retras imaginea de pe fluxul lor'', a transmis Simona Pătruleasa.

Prințesa recunoaște că poza a fost editată

„Vă mulţumim pentru urările dvs. amabile şi sprijinul continuu din ultimele două luni. Vă doresc tuturor o Zi a Mamei fericită!”, scrie pe pagina oficială de Instagram a Prințului si Printesei de Wales în descrierea fotografiei publicate.

Imaginea o arată pe prinţesă stând jos, înconjurată de Prinţesa Charlotte, Prinţul Louis şi Prinţul George și ar fi trebuit să fie prima sa apariție publică a după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o la sfârșitul lunii ianuarie. De asemenea, trebuia să pună capăt speculațiilor privind starea sa de sănătate.  

Ocazia era si ea una nobilă: de 8 Martie, numai că rezultatul este unul dezastruos. Deși fotografia a strâns aproape 2 milioane de aprecieri pe o singură rețea de socializare, toate cele 6 mari mari agenții internaționale de presă au retras-o de pe fluxul de știri cu notificarea către clienți: ,,KILL Photo, nu folosiți această imagine!''

Explicația lor este că poza a fost editată de sursă și  nu mai poate fi considerată veridică ori autentică. În total, au fost identificate 16 inadvertențe majore, între care:

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mâneca de la cardiganul pe care îl poartă Prințesa Charlotte dispare în mod misterios în zona palmei;

La Kate, apare o bucată de fermoar în zona pieptului care nu ar avea ce să caute acolo. De asemenea, fusta pe care o poartă micuța Charlottte are o formă nefirească în talie, iar genunchiul ei este blurat si tăiat în mod anormal.

Acum, la o zi de la publicare, Prinţesa Kate și-a cerut scuze pentru „confuzia” creată de fotografie.

„La fel ca mulţi fotografi amatori, experimentez și eu ocazional editarea. Vreau să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie pe care a provocat-o fotografia de familie pe care am împărtăşit-o ieri. Sper că toţi cei care au sărbătorit au avut o Zi a Mamei foarte fericită!”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Presa se mai întreabă și dacă e firesc ca acel copac din fundal să aibă, la mijlocul lunii martie, frunzele pe care le are?

Citește și: VIDEO- Prințesa Kate a fost externată. Care este starea de sănătate a Majestății Sale?

O posibilă explicație pentru aceste nereguli ar putea oferi echipa de social media de la Palatul Kensington, care gestionează conturile online ale prinţului şi prinţesei de Wales.
Numai că aceasta nu a venit încă, iar Palatul nici nu vrea să publice fotografia originală.
Prințesa de Wales nu a mai participat la niciun eveniment public din decembrie anul trecut, când a mers cu familia la slujba de Crăciun de la Sandringham.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: