O mașină de lux, un cartier de fițe și mascați înarmați, atenți la tot ce mișcă. Sunt scene surprinse astăzi la marginea municipiului Timișoara.

Afacerist suspectat că își spiona fosta soție

Suspect: „- Pentru un proces de divorț, de partaj.

- Pentru partaj au venit?

- Exact.

- Dar, se ocupă crima organizată de partaje.

- Păi, uitați dumneavoastră dacă se ocupă, întrebați-i pe dânșii.”

Bărbatul este un dezvoltator imobiliar din Arad, mutat la Timișoara, care acum s-a trezit în mijlocul unui adevărat scandal. Procurorii de la crimă organizată îl acuză că ar fi accesat fără drept telefonul fostei sale partenere. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D: „Toate convorbirile telefonice și toate mesajele au fost clonate cu ajutorul unei aplicații. În acest mod, fostul soț știa în permanență cu cine e și ce face femeia.”

Citeste si: Acuzați de spionaj, Polonia va expulza 45 de diplomați ruși

Surse din anchetă spun că există legături între cazul de astăzi și unul mai vechi

Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D: „Bărbatul se cunoștea cu un afacerist, cetățean austriac tot din Arad, care în toamna anului trecut a fost în centrul unei anchete DIICOT pentru fapte asemănătoare.”

În cazul din 2021, suspectul ar fi folosit mai multe tehnici de spionaj pentru a aflat tot ce face fosta sa iubită. 

Victimă: „Oriunde mă duceam, cineva era după mine.

(...) Da, m-am temut și mă tem în continuare!”

Detectiv particular: „Sisteme de ascultare, gps și detectivi, alte persoane care nu aveau legătură cu meseria asta pe urmele doamnei.”

Citeste si: Prim-ministrul Dubaiului este obligat să-i plătească fostei soții peste 640 de milioane de euro. Acesta este cel mai mare caz de divorț din istorie în UK

Afaceristul susține că este nevinovat

Cetățeanul austriac e în continuare în România și este cercetat în stare de libertate. Procurorii cred că este posibil ca dezvoltatorul imobiliar vizitat astăzi de mascați să fi învățat de la cunoștința sa tehnici neortodoxe pentru a sta cu ochii pe fostele partenere. Oricum, bărbatul dă vina pe femeia de care divorțează.  

Suspect:  „- Dânsa reclamă și eu trebuie să stau, să vină toată lumea, să facă tot ce înseamnă percheziții, tot ce înseamnă...

- Deci, vă considerați nevinovat în momentul ăsta?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

- Da, o să vedeți că nu sunt, n-am nicio problemă!”

Citeste si: Bunicul Vanesei, tânăra ucisă într-o vilă din Iași, primele declarații! Ce observase la iubitul ei înainte de tragedie: "A venit de vreo două ori pe aici cu prietenul ei marocan"

Dosarul deschis pe numele dezvoltatorului imobiliar conține acuzații privind accesul ilegal la un sistem informatic și transferul de date fără drept. 

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si