Comunicatul autorităților

„La data de 19.10.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călăraşi au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat,  pentru săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor şi trafic de minori”, a fost comunicatul emis de reprezentanții DIICOT.

Totodată, procurorii DIICOT mai arată faptul că începând cu luna martie 2021 și până în luna septembrie 2021, individul a întreținut raporturi cu minora de 15 ani, pe care a forțat-o inclusiv să practice prostituția. 

Citeste si: Copila fara parinti, exploatata de proxeneti

Fetei i-a fost promisă „o viață mai bună”

„Inculpatul a abuzat de poziţia de încredere pe care victima şi mama acesteia i-au acordat-o (inculpatul substituindu-şi rolul de protector al celor două), profitând de ascendentul moral pe care-l avea asupra minorei şi de situaţia deosebit de vulnerabilă a acesteia.  În fapt, inculpatul, în vârstă de 56 de ani, cadru didactic, a cunoscut-o pe minoră în cursul anului 2020, prin intermediul unui fost elev, iar după mai multe discuţii cu persoana vătămată, a aflat de la aceasta că are vârsta de 15 ani, este elevă şi locuieşte împreună cu mama sa într-o comună de pe raza judeţului Călăraşi”, au mai spus anchetatorii.

Mai mult decât atât, bărbatul s-a oferit să fie un personaj protector pentru minoră. O ducea pe aceasta zilnic la școală, cu autoturismul său, „pentru a-i crea minorei o aşa-zisă stare de confort”. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: O italiancă a snopit în bătaie o prostituată română, după ce soțul ei a încercat să o înșele cu ea

„Ulterior, inculpatul i-a propus minorei să întreţină raporturi sexuale şi să se mute împreună în garsoniera pe care acesta o deţinea în municipiul Călăraşi. Deşi iniţial minora a refuzat, urmare a insistenţei cu care inculpatul a acţionat şi a promisiunilor că «va avea o viaţă mai bună», din punct de vedere material, persoana vătămată a acceptat, în final, astfel încât, în luna martie 2021, victima a început să întreţină raporturi sexuale cu inculpatul, primind în schimb de la acesta, de fiecare dată, sume de bani”, au completat anchetatorii.

Minora, convinsă să practice prostituția

După ce a întreținut raporturi sexuale cu minora, bărbatul a convins-o pe aceasta să își vândă trupul pentru bani, spunându-i că prin acest mod va duce o viață lipsită de griji.

Din luna aprilie 2021 și până la mijlocul lunii septembrie 2021, individul le-a cazat, atât pe minoră, cât și pe mama acesteia, într-un apartament din municipiul Călărași. În acel loc, victima era obligată să practice prostituția.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Șef la multinațională, proxenet în timpul liber

Miercuri, 20 octombrie, profesorul proxenet a fost reținut, Tribunalul Călărași dispunând măsura de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile. 

VIDEO- Florența Dincă, directorul unității de învățământ unde predă profesorul acuzat:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si