"Profitând de vârsta nevinovată a unei copile, un profesor de sport din Ploiești a întreținut relații intime cu ea de când aceasta avea 13 ani. Abia după un an, timp în care cei doi s-au tot văzut, mama fetei a aflat totul și l-a dat pe mâna poliției. Individul e cercetat în arest la domiciliu, deși e vecin cu fata. Atenție urmează informații cu un puternic impact emoțional", a transmis Cristian Sabbagh.

Profesor acuzat de abuz

Profesor de sport la unul dintre liceele de top din Ploiești, individul în vârstă de 33 de ani, este acuzat că profitat de o elevă 14 ani. Ar fi întreținut relații sexule timp de un an, știind bine, spune poliția, ce vârstă are copila. Când mama ei a aflat ce se întâmplă, l-a reclamat la poliție. Între liceenii cărora le-a fost profesor, unii au avut ceva bănuieli.

"Era proful meu de aproximativ un an, părea un om ok, deși mulți ne-am dat seama că era cam libidinos, niște gesturi subtile, dar nu aveai cum să nu-ți dai seama, te mai trezeai că te atinge câteodată", a spus o elevă.

"Se auzeau zvonuri și prin școală și prin afara liceului că ar umbla cu fete minore, așa am auzit. Dădea de bănuit, sincer. L-am avut ca antrenor la olimpiada de volei și niciunuia nu ne plăcea cum ne coordona", a spus un elev.

Pe alții, vestea despre antrenorul lor i-a stupefiat.

Nici părinților nu le vine să creadă.

Citește și: VIDEO- Ministrul Educației a deschis o anchetă în cazul copilului agresat în toaleta școlii. Mama elevului: "Să vă spun ce mi-a zis copilul? Nu pot!"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Nu te aștepți. Crezi că duci copilul într-un mediu protector", a spus un părinte.

"Ne-am îngrozit. E ceva anormal. Nu e bine. Nu-i frumos în primul rand și nu-i omenesc", a spus un bunic.

Bărbatul era antrenorul ei de volei însă nu la liceul unde preda. Anchetatorii au făcut percheziții atât acasă la el, cât și la colegiu.

"Au venit cu mandat de percheziție pentru colegul nostru profesor, peste o jumătate de oră, colegul profesor a fost luat de poliție", a declarat Lucia Ionescu, directorul Colegiului "Regina Maria"

Contractul său de muncă este suspendat pe durata cercetărilor, dar colegii speră ca acuzațiile nu se vor adeveri.

"Dacă se adeverește, consider că nu mai are dreptul să practice aceasta profesie. Totuși îmi pun speranța că poate la final se va constata că nu poartă această vină", a declarat Lucia Ionescu, directorul Colegiului "Regina Maria".

Deși este vecin cu fata, profesorul a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile și are pe numele său un dosar penal pentru act sexual cu un minor.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Conform legislației în vigoare, orice act sexual cu un minor, care nu a împlint 16 ani, se consideră viol şi se pedepseşte cu închisoarea de la 7 la 12 ani, dacă diferenţa între cei doi este mai mare de 5 ani", a transmis Andra Ionescu, reporter Știrile Kanal D.

Dacă va fi găsit vinovat, individul nu va mai putea profesa în învățământ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si