Acuzații grave sunt aduse unui profesor universitar din Brașov. Două studente spun că dascălul le-ar fi agresat sexual în timpul orelor de pregătire individuală. Bizar este că meditațiile erau programate după lăsarea întunericului și uneori ajungeau până la miezul nopții. Profesorul este vizat acum de două anchete.

Profesor acuzat că a agresat sexual două studente

„A început să mă atingă prima dată pe picior și apoi avansurile au continuat cu atingere pe fund...

el continua chiar dacă vedea că eu sunt speriată”.

Este mărturia șocantă a unei studente de la universitatea Transilvania din Brașov. Pentru a lua cele două restanțe pe care le avea la materii predate de același profesor, tânăra a acceptat să meargă la ore particulare de pregătire care aveau loc chiar în clădirea facultății. Avansurile sexuale ale dascălului ar fi apărut la a patra ședință de meditații.

Citește și: VIDEO- Primar din județul Teleorman, acuzat de agresiune sexuală. Acesta ar fi vrut să profite de o minoră

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De teamă că profesorul îi va face rău, studenta nu a spus nimănui despre cele întâmplate. Tânăra a decis să se transfere la altă facultate și atunci a hotărât să depună o plângere. Curajul ei a convins-o și pe o altă fată să reclame comportamentul deviant al cadrului didactic.

Ambele plângeri au ajuns la conducerea universității iar acum profesorul este cercetat de o comisie de etică. Dascălul a fost exclus din comisiile de reexaminare iar cele două studente agresate au reușit să ia restanțele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si