Profesorul de la Colegiul Național Sfântul Sava din Capitală, acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu minorii care veneau la meditații, ar fi încercat să își ia viața. Acesta ar fi luat un pumn de pastile puternice, iar acum se află internat pe secția de toxicologie a Spitalului Floreasca din Capitală. Dascălul se afla sub control judiciar, iar după vizita de ieri de la secția de poliție părea vizibil afectat de faptele lui, a

transmis Cristian Sabbagh.

Profesorul acuzat de viol, la un pas de sinucidere

Aceste imagini au fost surprinse ieri, în jurul orei 15, după ce profesorul a ieșit de la secția de poliție unde trebuie să meargă de două ori pe săptămână. La întrebările jurnaliștilor, acesta nu a oferit niciun răspuns, dar a părut afectat de toate cele întâmplate. A mers grăbit spre mașină cu privirea în jos.

Unele persoane fug, altele devin agresive, altele încremenesc. Acestea sunt cele trei reacții posibile când ești copleșit de situație, si in cazul acesta e reacție de încremenire, pur si simplu nu ai nicio reacție tipica, a declarat Cristian Andrei, psiholog.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

La câteva ore distanță, profesorul a încercat să își pună capăt zilelor. A înghițit un pumn de pastile, 100 la număr. Un apropiat al acestuia a sunat la 112 și a cerut ajutorul medicilor. La locuința lui au ajuns mai multe echipaje de pe ambulanță care au încercat să-i ofere primul ajutor, apoi a fost dus în stare gravă la spitalul Floreasca din Capitală, pe secția de toxicologie.

Gestul extrem a fost analizat de psihologul Cristian Andrei.

Barierele interne au început sa funcționeze din nou, a început sa aibă remușcări puternice, si când începi sa te întorci împotriva ta, apare si riscul de suicid. Vorbim despre oameni cu educație, sunt oameni care știu ce înseamnă consecințele, care au gândire rațională dezvoltata, care știu să abstractizeze, care pot să își facă scenarii de diverse forme si atunci drama in cazul lor e mult mai puternica, a declarat Cristian Andrei, psiholog.

În iunie 2021, în timp ce se afla într-un apartament din sectorul 3 al Capitalei, profesorul care preda economie la de la Colegiul Național Sfântul Sava din Capitală ar fi abuzat sexual un elev de 17 ani, iar în decembrie, în aceeași locuință, dascălul ar fi agresat sexual un alt elev, de 16 ani. Bărbatul a fost suspendat de la catedră pe durata anchetei și a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si