Directorul, revoltat pe elevii fumatorii, a iesit la panda si a vrut sa le aplice o lectie pe care liceenii sa o tina minte toata viata. Inarmat cu un extinctor, a iesit de printre copaci si a inceput sa pulverizeze in stanga si in dreapta. De mania directorului nu a scapat nimeni.

Uimiti de fapta directorului si invaluiti de fumul gros, raspandit prin toata zarea, liceenii au luat-o la fuga.

Acum, la ore bune, cadrul didactic vine in fata tarii sa isi spuna "durerea". A ramas fara variante, doborat de viciile elevilor pe care ii pastoreste.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

DIRECTOR LICEULUI „JEAN LOUIS CALDERON”: Din instinct, am luat extinctorul, am venit spre ei in aceasta zona si am pulverizat acel praf din extinctor. A fost un fel de gest de disperare, dar nu este scuzabil, le am cerut scuze si elevilor si parintilor.

Profesorul care le-a stins elevilor țigările cu extinctorul își explică gestul. Are regrete

Directorul stia exact cum sa manuiasca un extinctor.

Cu doar cateva ore inainte, a asistat, impreuna cu elevii, la un curs al pompierilor care ii invatau cum sa se comporte in caz de incendiu.

Citeste si: Gino Iorgulescu primeşte o nouă lovitură cruntă, în timp ce se află cu Mario la clinica din Milano! E ameninţat că va fi schimbat din fruntea LPF!

Directorul liceului a fost sunat de superiorii de la Inspectoratul Scolar sa dea explicatii.

A fost sincer si a spus ca regreta, asadar momentan nu a fost sanctionat. Oricum, gazul pulverizat n-a facut victime.

Indiferent de masura, viciul elevilor pare greu de abolit.

ANDREEA BORBOROS, corespondent Stirile Kanal D: Mustrare verbala, mustrare scrisa sau scaderea notei la purtare, acestea sunt sanctiunile care pot fi luate impotriva elevilor care sunt prinsi la fumat in incinta scolii. Exista si varianta exmatricularii, insa poate fi aplicata doar elevilor care se afla in clasa a XI-a si a XII-a.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si