Profesorul de economie de la Colegiul Național Sfântul Sava este acuzat de două noi infracțiuni de abuz sexual asupra unui minor în vârstă de 14 ani.

Citește și: VIDEO "Mi-au măcelărit copilul". Au fost lăsați acasă după ce au desfigurat un olimpic

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Concret, profesorul de economie i-ar fi oferit elevului meditații și ar fi profitat de această ocazie de două ori când minorul ar fi fost la el acasă.

Ar fi întreținut acte sexuale cu acesta dar fără voia copilului. Acum procurorii au cerut înlocuirea măsurii controlului judiciar sub care a fost plasat în luna iunie profesorul cu arest la domiciliu.

De asemenea există suspiciunea rezonabilă că ar mai exista și alte victime în afara celor trei minori, așadar procurorii fac apel la populație și le cer tuturor persoanelor care au fost vreodată victima acestui profesor de economie să vină la parchet și să facă o sesizare sau să trimită un email pe adresa instituției.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si