Iată prognoza meteo actualizată pentru fiecare regiune în parte!

Cum va fi vremea la noapte și mâine dimineață?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Astăzi cerul a fost variabil, cu unele înnorări în sudul, estul şi parţial în centrul țării, dar numai izolat au fost fulguieli și condiții pentru lapoviță. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -2 şi 7 grade.
La noapte, vremea va fi rece, local geroasă în Transilvania, Maramureş şi în dealurile subcarpatice ale Olteniei, Munteniei şi Moldovei. Cerul va fi variabil în regiunile extracarpatice, unde, cu totul izolat vor fi fulguieli sau lapoviță, iar în rest va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe litoral (rafale de 40...50 km/h). Temperaturile minime se vor situa între -12 şi 1 grad, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali până în jurul a -22 grade. Pe arii restrânse se va forma ceață, cu o probabilitate mai mare în Transilvania şi în Moldova.
Maine, vremea va fi rece dimineaţa, iar în Transilvania, Maramureş şi în dealurile subcarpatice, local va fi ger.

Cerul va fi variabil în vestul, nord-estul şi sudul ţării, iar în celelalte zone va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe litoral (viteze de 35...45 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 7 grade. Pe alocuri va fi ceață, cu o probabilitate mai mare în centrul şi nord-estul teritoriului.
Iar acum să vedem ce se întâmplă cu vremea în fiecare zonă a țării.

În Muntenia, cerul va fi predominant senin. Temperaturile sunt în creștere față de ieri. Vor fi 5 grade în Călărași, la fel și în Slobozia.
În Transilvania ne bucurăm de atmosfera însorită. Se vor înregistra 3 grade în Sibiu, 4 grade și în Alba Iulia.
În Moldova, cerul va fi mai mult senin, iar termometrele vor indica 3 grade în Galați, 4 grade în Piatra Neamț.
În vestul țării, ziua începe cu ceață, apoi se arată soarele. Maximele ajung la 6 grade în Reșița, 3 grade în Timișoara.
În Oltenia vor fi intervale cu soare, iar mercurul din termometre urcă la 4 grade în Craiova, 6 grade în Târgu Jiu.
În Dobrogea cerul va fi variabil, iar pe alocuri sunt anunțate precipitații. Se vor înregistra 4 grade în Mangalia, 5 grade în Tulcea.
În Capitală, cerul a avut înnorări temporare, vântul a suflat slab până la moderat, iar temperatura maximă a fost de 4 grade.
La noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de -4 grade, cu valori mai mici la periferie, spre -8 grade.
Mâine vremea va fi rece dimineaţă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.
Temperatura maximă va fi de 4 grade.

La munte, vremea va fi geroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Valorile termice diurne vor creşte faţă de ziua anterioară, iar cele din timpul nopţii vor fi mai scăzute”, a transmis Anca Ciota, prezentatoare meteo Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si