Valul de căldură se extinde mâine. Temperaturile cresc și mai mult în județele Caraș Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, cât și în municipiul București. Va fi cod portocaliu de caniculă, valabil până sâmbătă dimineață la ora zece. Temperaturile maxime în aceste zone ajung chiar și la patruzeci de grade.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

La noapte, cerul va fi variabil, mai mult senin. În regiunile sudice vântul va sufla slab până la moderat, iar temperaturile minime se vor încadra între zece și douăzeci și două de grade, cu valori ceva mai scăzute în zonele depresionare, în special din estul Transilvaniei, unde se vor înregistra în jur de patru cinci grade.

Mâine, vremea va fi extrem de caldă în cea mai mare parte a țării. Disconfortul termic va fi unul accentuat, iar indicele temperatură umezeală atinge pragul critic de optzeci de unități.

Temperaturile maxime se vor încadra între treizeci și patruzeci de grade. Cerul va fi mai mult senin, exceptând nordul Carpaților Orientali și al Moldovei, unde cerul va fi temporar noros și pe alocuri vor fi averse și descărcări electrice, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări prin Dobrogea, cât și în nordul Moldovei și al Carpaților Orientali.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si