"Săptămâna a început cu vreme caldă. În regiunile sud-vestice şi sudice cerul a fost înnorat și după amiază a plouat. În restul teritoriului, cerul a fost variabil, iar pe crestele Carpaţilor Meridionali au fost precipitaţii mixte.
Temperaturile maxime s-au încadrat între 9 şi 19 grade.

La noapte, cerul va fi mai mult noros în regiunile sudice, unde cu totul izolat, vor fi posibile ploi slabe, iar în rest va fi variabil.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sudul ţãrii (viteze în general de 35...45 km/h). Temperaturile minime se vor situa între -3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 9 grade în Dealurile de Vest. Pe alocuri se va forma ceaţă, cu o probabilitate mai mare în est, sud-est şi în depresiuni.

Vremea va fi mai caldã decât în mod obişnuit pentru aceastã datã. Cerul va avea înnorãri temporare şi local va ploua sub formã de aversã în regiunile intracarpatice, unde izolat vor fi posibile descãrcãri electrice, şi pe alocuri în sudul ţãrii. În zona montanã înaltã, precipitaţiile vor fi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi nordul Moldovei (viteze în general de 35...45 km/h).
Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 19 grade. Dimineaţa pe arii restrânse se va forma ceaţã.

Cum va fi vremea în fiecare regiune a țării?

Iar acum, să vedem ce s-a întâmplat cu vremea în fiecare zonă a țării.

În Muntenia, cerul va fi variabil, cu înnorari tempoare. Temperaturile ajung la 12 grade în Târgoviște și 14 grade în Slobozia.

În Transilvania, ziua de mâine aduce vreme mohorâtă, iar pe alocuri va ploua. Se vor înregistra 13 grade în Brasov, și 15 grade în Sibiu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În Moldova, se anunță vreme închisă. Termometrele vor indica 13 grade în Galați, și 10 grade în Piatra Neamț.

În vestul țării, cerul va fi variabil, iar izolat e posibil să plouă slab. Maximele vor ajunge la 13 grade în Reșița, 18 grade în Timișoara.

În Oltenia, sunt anunțate precipitații pe arii extinse, iar mercurul din termometre urca la 14 grade în Craiova și 14 grade în Slatina.

Citește și: Se încălzește vremea! Ce temperaturi se anunță în perioada următoare?

În Dobrogea, cerul va fi acoperit de nori, vântul va sufla slab până la moderat, iar valorile termice ajung la 10 grade în Constanța, 11 grade în Tulcea.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În Capitală, săptămâna a început cu vreme caldă pentru această dată. Cerul a fost variabil, iar maxima a ajuns la 16 grade.

La noapte, cerul va fi mai mult noros, vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Mâine, vremea va fi caldă pentru aceastã dată, astfel cã temperatura maximă va fi de 1314 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va avea unele intensificări.

La munte, Cerul va avea înnorări temporare şi local vor fi averse, izolat posibil însoţite de descãrcări electrice, iar la altitudini mari, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat", a transmis Anca Ciota.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si