Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Prognoza meteo. Luna februarie aduce vreme de primăvară

Meteorologii anunță că vremea se va schimba radical. În luna februarie, temperaturile aduc primăvara.

Redactia Stirile Kanal D,

Februarie aduce vreme de primăvară [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După cele mai geroase zile din această iarnă, vremea se schimbă din nou, radical. Se așteaptă temperaturi neobișnuit de ridicate pentru perioada care urmează. Colega mea, Oana Guran, știe ce previziuni au meteorologii, a transmis Cristian Sabbagh.

Luna februarie aduce vreme de primăvară

Astăzi a fost ultima zi de ger. De mâine se va încălzi treptat în toată țara, iar în capitală, de exemplu, de la minus patru grade, cât am avut astăzi, mâine vom avea maxime de trei grade, adică mai cald cu șapte grade. Veștile sunt și mai călduroase pentru luna februarie, când meteorologii spun că temperaturile vor fi neobișnuit de ridicate pentru perioada respectivă. În prima săptămână a lunii, de exemplu, în București, maximele vor fi cuprinse între unu și unsprezece grade.

Nopțile vor fi ceva mai reci, însă minimele nu vor coborî sub minus șase grade și în a doua săptămână a lunii februarie maximele vor ajunge până la șapte grade și se vor menține așa până spre sfârșitul lunii, a transmis Oana Guran.

Citește și: VIDEO- Despre tuse și febră la copii. Descoperă tratamentul și secretul imunității pentru sănătatatea micuților

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI