Astăzi vremea s-a încălzit simțitor în aproape toată țara. Cerul a fost variabil, dar după-amiaza și seara au fost perioade cu instabilitate atmosferică prin Carpați, în Maramureș, Moldova, Transilvania și Crișana.

Temperaturile maxime de azi au fost între 22 și 31 de grade. La noapte cerul va fi variabil, dar în prima parte a nopții vom avea înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări scurte ale vântului în Maramureș, Transilvania, Oltenia și izolat în Banat, Crișana și nordul Moldovei.

Minimele vor fi între 7 și 17 grade.

Cum va fi vremea în prima zi de vară

Mâine, prima zi de weekend, vom avea vreme deosebit de caldă în toată țara, cu cer mai mult senin și înnorări accentuate în vest și centrul țării. La munte sunt anunțate ploi, descărcări electrice și vânt intens.

Temperaturile maxime vor fi între 25 și 33 de grade. În Muntenia, va fi foarte cald și însorit cu maxime de 29 de grade la Târgoviște și 32 de grade la Slobozia.

În Transilvania, cerul va fi variabil cu ploi, descărcări electrice și maxime de 27 de grade la Sibiu și 28 de grade la Alba Iulia. În Moldova, va fi cald, dar ușor instabil, cu 30 de grade la Focșani și 28 de grade la Piatra Neamț.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În vestul țării se așteaptă ploi după-amiaza, cu maxime de 30 de grade la Timișoara și 28 de grade la Arad.

În Oltenia, vremea va fi foarte caldă și însorită cu ploi pe arii restrânse, maximele fiind de 30 de grade la Craiova și 29 de grade la Turnu Severin.

În Dobrogea, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Temperaturile maxime vor fi de 33 de grade la Medgidia și 29 de grade la Tulcea.

În București, a fost o zi foarte caldă cu cer variabil și maximă de 29 de grade. La noapte, cerul va avea înnorări temporare și minima coboară la 16 grade. Mâine ne așteaptă vreme exagerat de caldă, cu cer senin și temperaturi în jur de 33 de grade.

La munte, cerul va fi variabil, cu instabilitate atmosferică după-amiaza și seara manifestată prin înnorări, averse și descărcări electrice. Se vor înregistra 20 de grade la Sinaia și 17 grade la Semenic.

La mare, cerul va fi variabil și temperaturile vor ajunge la 27 de grade la Mamaia și Costinești. 

Citește și: VIDEO Alternativă la aglomerația de pe Valea Prahovei. Au început lucrările pentru drumul dintre Valea Doftanei și Săcele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si