Iată prognoza meteo actualizată.

Cum vai fi vremea?

„Astăzi vremea a fost frumoasă, cu valori termice foarte ridicate pentru aceasta dată. Cerul a fost variabil, iar vântul a sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului, în Moldova şi pe crestele montane. Maximele s-au încadrat între 19 şi 29 de grade.

La noapte, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 şi 16 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre valori în jurul a 0 grade. Izolat vor fi condiţii de ceață.

Mâine, vremea va fi în continuare frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 29 de grade.

În Muntenia se anunță temperaturi ridicate și cer senin. Maximele urcă până la 25 de grade în Slobozia, la fel si în Călărași. 

În Transilvania va fi soare, iar vântul va adia slab. Valorile termice vor fi de 25 de grade la Cluj și 26 de grade în Alba Iulia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În Moldova se anunță vreme însorită și foarte caldă pentru aceasta data. Mercurul din termometre urcă până la 25 de grade în Iași, 28 de grade în Botoșani.

Citește și: VIDEO. Cum s-a văzut eclipsa de Soare din spațiu. Imagini uimitoare cu "gaura neagră" de pe Planeta albastră

În vestul țării cerul va fi senin, iar temperaturile sunt în creștere.

Se vor înregistra 26 de grade în Arad, 27 în Timișoara.

Și în Oltenia va fi cald, iar vântul va adia ușor. Valorile termice ajung chiar la 25 de grade în Craiova, 27 de grade in Turnu Severin.

În Dobrogea cerul va prezenta înnorări temporare. Maximele ating 19 grade în Constanța, 17 în Mangalia.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

În Capitală, vremea a fost frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul a fost mai mult senin, iar vântul a suflat slab până la moderat. Temperatura maximă a ajuns la 24 de grade.

La noapte, cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 9 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre valori în jurul a 5 grade.

Mâine, vremea se va menţine frumoasă şi deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

La munte, vremea va fi în continuare frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat pe creste. Vor fi 19 grade în Sinaia, 16 grade în Semenic”, a transmis Anca Ciota.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si