Iată prognoza meteo actualizată.

Cum va fi vremea?

„Astăzi ne-am bucurat de vreme frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul a fost mai mult senin, iar vântul a sufla slab până la moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime s-au încadrat între 17 şi 29 de grade.

La noapte, cerul va fi variabil în vestul şi nordul țării şi mai mult senin în rest. În nordul Carpaţilor Orientali vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla slab pana la moderat, cu uşoare intensificări în Moldova. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 5 şi 14 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -1 grad. Izolat vor fi condiţii de ceață.

Mâine, se anunță vreme anormal de caldă. Cerul va fi variabil, temporar noros în nord-estul țării şi la munte, zone în care pe suprafeţe mici se vor semnala averse slabe. Vântul va sufla slab pana la moderat, cu uşoare intensificări în regiunile estice şi sud-estice. Izolat vor fi condiţii de ceață. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Moldovei şi în estul Munteniei.

În Muntenia se anunță temperaturi ridicate și cer senin. Maximele urcă până la 28 de grade în Slobozia, la fel si în Călărași.

În Transilvania va fi soare, iar vântul va adia slab. Valorile termice vor fi de 25 de grade la Cluj și 26 de grade în Alba Iulia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În Moldova se anunță vreme însorită și foarte caldă pentru aceasta data. Mercurul din termometre urcă până la 25 de grade în Iași, 24 de grade în Botoșani.

Citește și: A fost alertă în Drobeta Turnu Severin! Un pui de viperă a fost găsit în baia unei clădiri de birouri

În vestul țării cerul va fi senin, iar temperaturile maxime urcă până la 24 de grade în Arad, 24 de grade în Timișoara.

Și în Oltenia va fi cald, iar vântul va adia ușor. Se vor înregistra 26 de grade în Craiova, 27 de grade in Turnu Severin.

În Dobrogea cerul va prezenta înnorări temporare. Maximele ating 24 de grade în Constanța, 17 în Mangalia.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

În Capitală am avut parte de vreme deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul a fost senin, iar temperatura maximă a fost de 26 de grade.

La noapte cerul va fi senin, iar vântul va adia slab. Temperatura minimă va fi de 8-9 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 5 grade.

Mâine ne așteaptă vremea însorită și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 8 de grade.

La munte vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi temporar noros şi izolat se vor semnala averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat. Vor fi 17 grade în Sinaia, 18 grade la Stâna de Vale”, a transmis Anca Ciota.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: