Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Prognoza meteo pentru 11 iulie 2024, cu Anca Ciota. Cum va fi vremea

Anca Ciota aduce prognoza meteo actualizată pentru 11 iulie 2024. Ce temperaturi se vor înregistra?

Redactia Stirile Kanal D,

Meteo seară [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Valul de căldură va persista în toată țara și în zilele următoare. De mâine dimineață intră în vigoare cod portocaliu de caniculă în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei vestul și sud vestul Transilvaniei și local în Maramureș, iar în restul teritoriului se emite cod galben de temperaturi ridicate.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

La noapte gerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat cu ușoare intensificări în sud estul teritoriului.

Temperaturile minime se vor situa între douăsprezece treisprezece grade în depresiunile din Carpații Orientali până spre douăzeci și trei chiar douăzeci și șase de grade pe litoral, dar și în dealurile de vest.

Mâine, valul de caniculă persistă pe arii extinse. Vremea va fi extrem de călduroasă cu un disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură umezeală va depăși pragul critic de optzeci de unități, mai ales în vest și în sud temperaturile maxime se vor încadra între treizeci și două și treizeci și opt de grade. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI