Astăzi cerul a avut înnorări, iar după amiaza și seara au fost averse local în Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali, dar și pe arii restrânse în Banat, Crișana și în vestul Transilvaniei. Temperaturile maxime s-au încadrat între șaisprezece și douăzeci și două de grade.

La noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime se vor încadra între trei și treisprezece grade, cu valori mai scăzute în depresiunile din Carpații Orientali până în jurul valorii de un grad.

Izolat se va semnala ceață mâine. Valorile termice vor fi în creștere în cea mai mare parte a țării. Vremea va fi însă ușor instabilă după amiaza prin zonele montane și submontane, unde vor fi înorări temporare averse și izolat descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, vântul a sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între optsprezece și douăzeci și patru de grade.

Vremea în fiecare regiune a țării 

În Muntenia cerul va fi variabil și se vor înregistra douăzeci și trei de grade în Ploiești, douăzeci și două de grade în Călărași.

În Transilvania cerul va prezenta înnorări temporare, iar termometrul va indica douăzeci de grade în Sibiu, douăzeci și două de grade în Târgu Mureș.

În Moldova ne bucurăm de atmosferă însorită în mare parte.

Mercurul din termometră urcă iată la douăzeci și patru de grade în Focșani, douăzeci și patru de grade și în Galați.

În vestul țării ziua de mâine aduce vreme plăcută vor fi și intervale cu soare, iar maximele urcă până la douăzeci și patru de grade în Timișoara, douăzeci și trei de grade în Oradea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În Oltenia va fi o zi în mare parte însorită mâine și se vor înregistra până la douăzeci și trei de grade în Târgu Jiu, la fel și în Râmnicu Vâlcea.

În Dobrogea cerul va fi variabil vântul va adia slab și se vor înregistra în jur de douăzeci de grade în Mangalia, douăzeci și cinci de grade în Tulcea.

În Capitală vremea a fost răcoroasă în special dimineața cerul a fost variabil. Vântul a suflat moderat, iar temperatura maximă a fost de douăzeci și două de grade.

La noapte cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab, iar temperatura minimă va fi de nouă grade.

Mâine să știți că temperaturile sunt în creștere. Cerul va avea unele înnorori, mai ales după amiaza, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura maximă va fi de douăzeci și patru de grade.

La mumte vremea va fi ușor instabilă după amiaza, când vor fi înnorări temporare, local averse și zonal descărcări electrice, noaptea înnorări și pe alocuri. Ploi slabe vor fi mai ales în Munții Apuseni și în Carpații Meridionali. Vântul va sufla slab până la moderat trecător, cu unele intensificări pe creste și se vor înregistra până la nouă grade în Semenic, paisprezece grade la Stâna de Vale.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Pe litoral vremea se încălzește ușor. Cerul va fi temporar norat, vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări pe parcursul zilei, iar temperaturile maxime urcă la șaptesprezece grade în Eforie Nord, șaptesprezece grade și în Costinești.

Citește și: Ireal! Un condiment pe care îl consumăm zilnic crește riscul de cancer la stomac. Datele îngrijorătare făcute publice de specialiști


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si