Iată prognoza meteo actualizată.

Cum va fi vremea?

„Săptămâna s-a încheiat cu vreme anormal de caldă pentru a doua decadă a lunii aprilie. Cerul a fost variabil, cu unele înnorări, averse şi descărcări electrice, pe arii restrânse la deal şi la munte. Temperaturile maxime s-au încadrat între 18 şi 29 de grade.

La noapte, cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse şi posibil descărcări electrice, pe arii restrânse la deal şi la munte şi în sudul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime, mai mari decât cele specifice datei, se vor încadra între 4 şi 15 grade. Izolat vor fi condiţii de ceață.

Mâine, vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, astfel maximele vor fi cuprinse între 19 şi 27 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei în zona montană şi submontană, iar spre seară în sud-est, unde pe arii restrânse vor fi averse slabe, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în zona montană, dar local şi în Transilvania şi Moldova.

În Muntenia se anunță temperaturi ridicate și cer în mare parte senin. Maximele urcă până la 26 de grade în Slobozia, 26 de grade și în Călărași.

În Transilvania cerul va prezenta înnorări temporare. Valorile termice vor fi de 22 de grade la Cluj și 23 de grade în Alba Iulia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În Moldova se anunță vreme însorită și foarte caldă pentru această dată. Mercurul din termometre urcă până la 22 de grade în Iași, 23 de grade în Botoșani.

În vestul țării cerul va fi variabil, iar temperaturile maxime urca până la 25 de grade în Arad, la fel și în Timișoara.

Citește și: EXCLUSIV- Cum arată prețurile de pe litoral în ceea ce priveste oferta de Paște și 1 Mai: ”Cred că nu o să dispară niciodată obiceiul acesta”

În Oltenia avem parte de vreme calda, iar vântul va adia ușor. Se vor înregistra 26 de grade în Craiova, 27 de grade în Turnu Severin.

În Dobrogea cerul va prezenta înnorări temporare. Maximele ating 22 de grade în Constanța, 21 de grade în Mangalia.

În Capitală, săptămâna s-a încheiat cu vreme deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul a fost variabil, iar vântul a suflat slab şi moderat. Temperatura maximă a fost de 26 de grade.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

La noapte, Cerul va avea înnorãri temporare şi vor fi posibile averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă, mai mare decât cea specificã datei, va fi de 13 grade.

Mâine, vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă, cu o temperatura maximã de 24...25 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în primele ore ale intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat.

La munte, vremea se va menţine mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei, când izolat vor fi averse slabe şi, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări, îndeosebi la altitudini mari.

Se vor înregistra 14 grade în Sinaia, 12 grade în Semenic”, a transmis Anca Ciota.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: