Nici în weekend nu scăpăm de căldură. De mâine dimineață meteorologii emit cod roșu de caniculă în Crișana, Banat, Oltenia, Muntenia și în Moldova.

Se vor înregistra temperaturi maxime de până la patruzeci și unu de grade. Disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de optzeci de unități, iar minimele termice de pe timpul nopții nu vor coborî sub douăzeci de grade, astfel că vor caracteriza în continuare nopți tropicale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara- wowbiz.ro

La noapte, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperaturile minime se vor încadra între șaisprezece și douăzeci și șase de grade.

Mâine, indicele temperatură-umezeală va depăși pe arii extinse pragul critic de optzeci de unități. Temperaturile maxime se vor încadra între treizeci și unu și patruzeci și două de grade, posibil izolat, mai ridicate prin Banat, Oltenia, Muntenia, sudul Crișanei și al Moldovei.

Cerul va fi variabil, temporar noros cu averse și descărcări electrice în a doua parte a zilei, doar pe alocuri la munte și posibil și în zonele mai joase de relief din vestul și nord vestul teritoriului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si