Anca Ciota, prognoza meteo actualizată pentru 13 martie 2024:

Astăzi, vremea a fost închisã şi a plouat în jumãtatea de est a ţãrii, unde s-au acumulat pana la 25 l/mp. La munte, la altitudini mari am avut conditții de precipitaţii mixte. Temperaturile maxime s-au situat între 5 şi 17 grade.

Ce temperaturi se vor înregistra la noapte?

La noapte, cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua în Transilvania, Maramureş, Moldova şi Dobrogea şi pe arii mult mai restrânse în celelalte regiuni.

Pe alocuri se vor acumula cantitãţi de apã însemnate (în general 10...15 l/mp), cu o probabilitate mai mare în zona Carpaţilor Orientali. Tot la munte, la altitudini mari vor fi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în prima parte a nopţii în regiunile estice şi sud-estice. Temperaturile minime, mai ridicate decât în mod obişnuit, se vor încadra între 2 şi 7 grade.

Cum va fi vremea mâine?

Maine, vremea va fi în continuare închisã. Temporar va ploua în Maramureş, Transilvania, Moldova şi local în Dobrogea, iar din a doua parte a zilei şi în celelalte regiuni. La munte vor fi precipitaţii mixte. Pe alocuri se vor acumula cantitãţi de apã de 10-15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului va avea în continuare valori mai ridicate decât mediile climatologice în cea mai mare parte a ţãrii, astfel maximele se vor încadra în general între 5 şi 15 grade.

Vremea în fiecare regiune

Iar acum să vedem cum va fi vremea în fiecare regiune.

În Muntenia se anunță atmosferă mohorata si ploi. Mercurul din termometre urcă până la 12 grade în Ploiești, 13 grade în Călărași

În Transilvania cerul va fi mai mult innorat si va ploua. Maximele ating 11 grade în Cluj și 10 grade în Târgu Mureș.

În Moldova ziua de mâine aduce vreme capricioasă. Sunt șanse mari să plouă, vântul va avea intensificări și se vor înregistra 7 grade în Focșani, 5 grade Botoșani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În vestul țării, meterologii anunță ploi pe arii extinse. Maximele ajung la 12 grade atât în Timișoara, 13 grade în Arad.

În Oltenia va fi o zi mohorâtă si ploioasă. Vor fi 15 grade în Slatina, la fel și în Craiova.

În Dobrogea, cerul va fi noros, iar meteorologii spun sa ne asteptam la ploi. Termometrul va indica 10 grade în Sulina și 12 si în Mangalia.

În Capitală, vremea a fost închisã şi a plouat in prima parte a zilei. Temperatura maximã a fost 13- 14 grade.

Citește și: VIDEO- Franța, răvășită de inundații! Șapte persoane, dintre care doi copii, sunt date dispărute

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

La noapte, cerul va fi mai mult noros, dar probabilitatea de ploaie va fi redusã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 5 grade.

Mâine, vremea va fi în continuare închisã şi mai ales spre searã temporar va ploua. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Regimul termic se va situa peste normalul perioadei, maxima va fi de 12 grade.

La munte, vremea va fi în continuare închisã şi temporar vor fi precipitaţii mixte, iar pe alocuri se vor acumula cantitãţi de apã de 10-15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat. Valorile termice, comparabile cu cele din intervalul anterior, se vor situa în general peste cele normale pentru aceastã perioadã.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si