Anca Ciota, prognoza meteo actualizată pentru 14 martie 2024:

Astazi, vremea a fost în continuare închisã si a plouat în Maramureş, Transilvania, Moldova şi local în Dobrogea, iar din a doua parte a zilei şi în celelalte regiuni. La munte au fost și precipitaţii sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperaturile maxime s-au încadrat între 5 şi 15 grade.

Cum va fi vremea la noapte?

La noapte, cerul va fi mai mult noros şi vor fi precipitaţii în cea mai mare parte a ţãrii. Vor fi ploi, dar în jumãtatea de nord a Moldovei şi estul Transilvaniei vor fi precipitaţii sub forma de lapovita si ninsoare, iar la munte, în special la peste 1200 m vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zãpadã. Temperaturile minime se vor încadra între -1 şi 8 grade.

Citește și: VIDEO-Umbrela, accesoriul potrivit pentru vremea mohorâtă și ploioasă. Cât a ajuns să coste în această perioadă

Cum va fi vremea mâine?

Maine, cerul va avea înnorãri şi va ploua moderat în cea mai mare parte a Transilvaniei şi Munteniei, unde izolat se vor acumula cantitãţi de apã de pana la 15 l/mp. La munte, în special la altitudini de peste 1200 m, vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zãpadã, iar în jumãtatea de nord a Moldovei şi în estul Transilvaniei se vor semnala şi

precipitaţii mixte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade.

Vremea în fiecare regiune

Iar acum sa vedem cum va fi vremea in fiecare regiune. 

În Muntenia se anunță atmosferă mohorata si ploi. Mercurul din termometre urcă până la 10 grade în Ploiești, la fel si în Călărași.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În Transilvania, cerul va fi mai mult innorat si va ploua. Maximele ating 10 grade în Cluj și 9 grade în Târgu Mureș.

În Moldova, ziua de mâine aduce vreme capricioasă. Sunt șanse mari să plouă, iar în nordul regiunii vor fi si precipitații mixte. Se vor înregistra 9 grade în Focșani, 4 grade Botoșani. În vestul țării, va fi o zi iîchisă, cu maxime de până la 11 grade în Timișoara, la fel și în Arad.

În Oltenia va fi o zi mohorâtă si ploioasă. Vor fi 10 grade în Slatina, la 9 grade in Craiova.  În Dobrogea, cerul va fi noros, iar meteorologii spun să ne așteptam la ploi. Termometrul va indica 9 grade în Constanța și 8 grade în Tulcea.

În Capitală, vremea a fost în continuare închisã şi a plouat torențial, mai ales în prima parte a zilei. S-au înregistrat 14 grade. 

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

La noapte, cerul va fi noros şi temporar va ploua, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 4-5 grade. Mâine, cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar vântul va sufla slab pânã la moderat.

Temperatura maximã se va situa în jurul a 9 grade.

La munte, cerul va avea înnorãri şi va ploua, iar în special la altitudini de peste 1200 m, vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zãpadã. În Carpaţii Meridionali şi de Curburã cantitãţile de apã vor fi de 10-15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat. Vor fi 2 grade în Sinaia, 5 grade în Semenic. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si