Anca Ciota, prognoza meteo actualizată pentru 15 martie 2024:

Astazi, cerul a fost mai mult innorat si a plouat moderat în cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Munteniei.

La munte, în special la altitudini de peste 1200 m, au predominat ninsorile şi s-a depus strat de zãpadã, iar în jumãtatea de nord a Moldovei şi în estul Transilvaniei s-au semnalat şi precipitaţii mixte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade. 

Cum va fi vremea la noapte?

La noapte, cerul va fi mai mult noros. Va ploua în cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Munteniei, local în Oltenia şi Moldova şi pe arii restrânse în rest.

La munte vor predomina ninsorile, iar pe alocuri în estul Transilvaniei şi în zona deluroasã a Munteniei şi Moldovei se vor semnala şi precipitaţii mixte. Izolat se vor acumula cantitãţi de apã de 10-15 l/mp în special în masivele sudice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -1 şi 6 grade. Pe suprafeţe mici vor fi condiţii de ceaţã.

Cum va fi vremea mâine?

Maine, valorile termice vor fi uşor mai ridicate faţã de ziua precedentã în vest şi parţial în sud-vest, unde se vor situa peste mediile multianuale specifice pentru jumãtatea lunii martie, iar în restul teritoriului vor fi în general comparabile cu cele din ziua precedentã şi apropiate de norme.

În sud, centru şi est nebulozitatea va fi în general persistentã, iar în rest cerul va fi temporar noros.

Temporar va mai ploua în cea mai mare parte a Munteniei, local în Transilvania şi pe arii restrânse în rest. În zona de munte se vor semnala precipitaţii mixte, iar la altitudini mari, mai ales ninsori. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 15 grade.

Dimineaţa, izolat va fi ceaţã.

Vremea în fiecare regiune

Iar acum sa vedem cum va fi vremea in fiecare regiune.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În Muntenia se anunță atmosferă mohorata si ploi. Mercurul din termometre urcă până la 8 grade în Ploiești, 11 grade în Călărași

În Transilvania cerul va fi mai mult innorat si va ploua. Maximele ating 10 grade în Cluj și 12 grade în Târgu Mureș.

În Moldova cerul va fi variabil cu înnorară trecătoare. Se vor înregistra 9 grade în Focșani, 10 grade Botoșani.

În vestul țării, va fi o zi închisă, cu maxime de pana la 14 grade în Timișoara, la fel și în Arad.

În Oltenia va fi o zi mohorâtă, cu ploi pe arii restranse. Vor fi 10 grade în Slatina, 12 grade în Craiova.

În Dobrogea, se anunță vreme placută. Vor fi și intervale cu soare, iar termometrul va indica 10 grade în Constanța și 9 grade în Tulcea.

În Capitală, cerul a fost mai mult noros, temporar a plouat, iar vântul a suflat slab pânã la moderat. Temperatura maximã a fost de 10 grade.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Citește și: VIDEO-Umbrela, accesoriul potrivit pentru vremea mohorâtă și ploioasă. Cât a ajuns să coste în această perioadă

La noapte, cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua şi prin acumulare cantitãţile de apã vor fi în jurul a 5 l/mp. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 3-4 grade.

Mâine, cerul va avea înnorãri şi trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 7-8 grade.

La munte, cerul va avea înnorãri şi va ploua, iar în special la altitudini de peste 1200 m, vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zãpadã. În Carpaţii Meridionali şi de Curburã cantitãţile de apã vor fi de 10-15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat. Vor fi 2 grade în Sinaia, 5 grade in Semenic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: