Anca Ciota ne aduce cele mai noi informații despre vreme.

Cum va fi vremea la noapte și mâine dimineață?

„Astăzi, cerul a fost mai mult senin, cu înnorări în estul şi sud-estul teritoriului, unde pe arii restrânse a plouat. Vântul a suflat slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în Dobrogea. Temperaturile maxime s-au încadrat între 5 şi 14 grade.


La noapte, va fi nebulozitate persistentã în estul şi sud-estul teritoriului unde izolat va ploua slab sau va burniţa. În celelalte regiuni cerul va fi mai mult senin şi pe areale mici se va forma ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe litoral. Temperaturile minime se vor încadra între -6...-4 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 3...4 grade pe litoral.
Mâine, valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale la această dată în cea mai mare parte a ţării; astfel, maximele se vor încadra între 5...6 grade în nord-estul Dobrogei şi 15...16 grade în Banat. Cerul va fi variabil, cu înnorări seara în vestul, nordul şi centrul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa pe alocuri va fi ceaţă.
În Muntenia, cerul va fi mai mult senin. Maximele ajung la 12 grade in Pitești și 9 grade la Călărași.
În Transilvania va fi o zi cu atmosferă însorită în mare parte.

Se vor înregistra 12 grade in Sibiu, 10 grade la Târgu-Mureș.
În Moldova, cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare. Temperaturile maxime vor atinge 10 grade Celsius în Iași, 12 grade în Botoșani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Prognoza meteo pentru 16 februarie. Cum va fi vremea?

În Vestul țării ziua de mâine aduce atmosferă însorită. Se vor înregistra 15 grade în Timișoara și 13 grade în Baia Mare.
În Oltenia avem parte de vreme plăcută și însorită. Maximele ajung la 12 grade celsius în Slatina și 14 grade la Drobeta Turnu Severin.
În Dobrogea va fi o zi frumoasă, cu soare și temperaturi ridicate pentru această perioadă. Termometrele vor indica 5 grade la Sulina și 7 grade Celsius la Constanța.
În Capitală, valorile termice s-au situat peste normele specifice perioadei. Cerul a fost mai mult senin, cu înnorări la începutul zilei, iar vântul a sufla slab până la moderat. Temperatura maximă a fost de 11 grade.
La noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 3 grade.
Mâine, valorile termice vor fi în continuare mai ridicate faţă de cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 10...11 grade.
La munte, valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale la această dată.

Cerul va fi variabil, cu înnorări seara şi noaptea când se vor semnala precipitaţii local în Carpaţii Orientali şi pe arii mai restrânse în rest. Acestea vor fi mixte, iar la altitudini mari va ninge. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste în a doua parte a intervalului”, a transmis Anca Ciota.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si