Prognoza meteo este prezentată de Anca Ciota. Află cum va fi vremea la noapte, dar și câte grade se vor înregistra mâine, 20 februaerie 2024, în toată țara.

Cum a fost vremea azi?

Astăzi, cerul a fost mai mult noros. A ploua slab, iar local în Carpații Meridionali şi pe arii mai restrânse în Carpaţii Orientali am avut precipitaţii sub formă de lapoviță şi ninsoare.

Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 12 grade.

Cum va fi vremea la noapte?

La noapte, Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul, nordul şi centrul țării. Va ploua local în Banat, Crişana şi Maramureş şi pe alocuri în Transilvania şi nordul Moldovei. La munte vor fi precipitaţii mixte, iar la altitudini mari va ninge. Izolat vor fi condiţii de polei în zonele montane şi în nord-estul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -5 şi 5 grade. Pe areale mici se va forma ceață.

Cum va fi vremea mâine?

Maine, Valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice datei; astfel, maximele se vor încadra între 5 şi 13 grade. Vor fi temporar înnorări şi va ploua slab, pe arii restrânse în centru şi cu totul izolat în rest.

În zona montană vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Dimineaţa, pe areale mici va fi ceaţã.

Iar acum să vedem ce se întâmpla cu vremea în fiecare zonă a tarii.

În Muntenia, cerul va fi variabil. Vor fi 13 grade în Călărași, 11 grade în Ploiești.

În Transilvania, cerul va fi înnorat și sunt anunțate ploi.

Se vor înregistra 8 grade în Sibiu și 8 grade la Cluj.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În Moldova, înnorările vor fi persistente, iar vântul va sufla slab spre moderat cu ușoare intensificări. Pe arii restrânse va ploua slab. Temperaturile maxime vor atinge 9 grade în Focșani și 8 grade în Piatra Neamț.

În Vestul țării predomina atmosfera mohorâtă și pe alocuri va ploua. Mercurul urcă până la 10 grade în Arad și 11 grade în Timișoara.

În Oltenia, cerul va fi variabil cu înnorări temporare, iar meteorologii 10 grade în Târgu Jiu, si 12 grade în Drobeta Turnu Severin.

În Dobrogea, cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei. Termometrele vor indica 5 grade la Sulina și 9 grade celsius la Constanța.

Citește și: VIDEO- Misiune spectaculoasă de salvare în masivul Piatra Craiului. Un bărbat a rămas blocat în zăpadă

În capitală, Valorile termice, în creștere fața de ziua precedentă, se vor situa peste normele perioadei; astfel, temperatura maximă va fi în jurul a 11 grade.

Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla slab şi moderat. Vor fi condiţii de ceață.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

La noapte, cerul va fi înnorat, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 2 grade.

Mâine, atmosfera va fi în mare parte însorită, iar termometrul va indica 12 grade.

La munte, cerul va avea înnorări persistente şi vor fi precipitații slabe, sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în special pe creste. Vor fi 2 grade în Sinaia, la fel în Păltiniș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si