Anca Ciota vine cu cele mai noi informații despre vreme. Iată ce temperaturi se vor înregistra.

Cum va fi vremea? Temperaturi calde pentru această perioadă

„Astăzi, a plouat slab în Maramureș, Banat şi Crișana, iar în zonele montane, precipitațiile au fost sub formă de lapoviță şi ninsoare. Vântul a suflat slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste.

Temperaturile maxime s-au încadrat între 5 şi 14 grade.

Citește și: VIDEO- Prognoza meteo pentru 21 februarie. Temperaturi calde pentru această perioadă

La noapte, cerul va avea înnorări temporare şi cu totul izolat va ploua slab în nordul, centrul şi extremitatea de sud-est a țării. La munte, în special în nordul Carpaţilor Orientali, va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări la altitudini mari. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 şi 4 grade. Pe alocuri va fi ceață, cu o probabilitate mai mare în centru, sud şi est.

Mâine, valorile termice sunt în creștere. Vremea devenise deosebit de caldă pentru această perioadă din an în toată ţara; temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 16 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile intracarpatice, dar numai în nordul teritoriului, cu totul izolat, vor fi condiții de ploi slabe.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale pe crestele montane şi pe arii restrânse, în vest, nord-vest şi în sud-est.

În Muntenia, cerul va fi variabil și se vor înregistra 14 grade în Călărași, 12 grade în Ploiești.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În Transilvania cerul va fi mai mult înnorat. Se vor înregistra 12 grade în Sibiu și 10 grade la Cluj.

În Moldova, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab spre moderat. Temperaturile maxime vor atinge 13 grade în Focșani și 12 grade în Piatra Neamț.

În vestul țării predomina atmosfera mohorâtă. Mercurul urcă până la 15 grade în Arad și 16 grade în Timișoara.

În Oltenia, cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare. Se vor înregistra 12 grade în Târgu Jiu și 14 grade în Drobeta.

În Dobrogea cerul va fi în mare parte înnorat pe tot parcursul zilei. Termometrele vor indica 8 grade la Sulina și 11 grade Celsius la Constanța.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În Capitală, regimul termic a fost în continuare caracterizat de valori peste cele specifice perioadei. Cerul a fost temporar, iar vântul a suflat slab până la moderat. Temperatura maximă a fost de 12 grade.

La noapte, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura minimă va fi de 1...2 grade. Cu precădere în zona periurbană vor fi condiții de ceață.

Mâine, valorile termice vor creşte față de intervalul anterior, astfel că maxima va fi în jur de 13 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

La munte, valorile termice vor creşte față de intervalul anterior şi vor deveni cu mult mai ridicate decât cele normale pentru ultima decadă a lunii februarie. Cerul va fi temporar noros, dar numai în nordul Carpaţilor Orientali, izolat, vor fi precipitaţii slabe mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale, pe creste. Mai ales dimineaţa, pe văi şi în depresiuni izolat se va semnala ceață”, a transmis Anca Ciota.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si