Anca Ciota, prognoza meteo actualizată pentru 21 martie 2024:

Astăzi valorile termice au fost în uşoarã creştere în majoritatea zonelor. A nins în Moldova si la munte, iar în sudul şi estul Transilvaniei, cât și în Maramureş, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei şi izolat în Crişana au fost precipitatii mixte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 6 şi 14 grade.

Cum va fi vremea la noapte?

La noapte, cerul va avea înnorãri temporare. La munte va ninge, iar în Moldova şi în Transilvania vor fi precipitatii mixte. În Muntenia şi Dobrogea sunt anunațate ploi. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã şi în regiunile estice. Temperaturile minime se vor încadra între -3 şi 4 grade. Izolat se va forma ceaţã, iar pe alocuri se va produce brumã.

Cum va fi vremea mâine?

Maine, în jumãtatea esticã a ţãrii, valorile termice vor fi mai scăzute decât în mod obişnuit pentru aceastã datã, cerul va avea înnorãri şi se vor semnala precipitaţii slabe. În Moldova şi în estul Transilvaniei vor fi condiții pentru lapoviță și ninsoare, iar în Muntenia şi Dobrogea va ploua. La munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã și în regiunile estice Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 16 grade.

Vremea în fiecare regiune

Să vedem ce se întâmplă cu vremea în fiecare zonă a țării.

În Muntenia, cerul va fi mai mult innorat si izolat va ploua. Se vor înregistra 8 grade celsius la Slobozia și 14 grade celsius la Pitești.

În Transilvania va fi o zi închisă, cu precipitații pe arii restrânse. Valorile termice vor ajunge la 11 grade celsius în Cluj-Napoca și 12 grade celsius la Alba-Iulia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În Moldova se anunță condiții pentru precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Se vor înregistra 6 grade la Piatra Neamț și 9 grade celsius la Focșani.

În vestul țării, cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla slab, până la moderat. Vor fi 13 grade celsius la Baia-Mare și 15 grade celsius la Timișoara.

În Oltenia, va fi o zi însorită în mare parte. Maximele vor ajunge până la 15 grade în Craiova, la fel și în Slatina.

În Dobrogea, vremea va fi mohorâtă și sunt anunțate ploi. Termometrul va indica 6 grade celsius la Sulina și 6 grade celsius la Tulcea.

Citește și: VIDEO-Fenomen rar, adus de schimbarea bruscă a vremii. La câmpie a nins mai mult decât în vârf de munte

În Capitală, valorile termice au fost fi în ușoară creştere faţã de ieri. Cerul a fost temporar noros şi vor fi posibile ploi de scurtã duratã mai ales în a doua parte a zilei.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 11-12 grade.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

La noapte, cerul va avea înnorãri temporare şi vor fi precipitaţii slabe, predominant sub formã de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 0-2 grade.

Mâine, cerul va fi temporar noros şi va ploua slab, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade.

La munte, cerul va fi temporar noros şi vor fi precipitaţii sub formã de ninsoare, în Carpaţii Meridionali, local în Carpaţii Orientali şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe parcursul zilei în zona înaltã (rafale de peste 70...80 km/h)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si