Iată cele mai noi informații despre vreme. Ce temperaturi se vor înregistra la noapte și mâine dimineață.

Cum va fi vremea?

„Astăzi vremea a fost deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul a fost  variabil, cu înnorări în regiunile intracarpatice, dar numai în nordul teritoriului, a plouat slab. Maximele s-au încadrat între 7 şi 16 grade.

La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile intracarpatice, dar numai în nordul teritoriului, pe arii restrânse, vor fi precipitații slabe, ploi în zonele joase şi mixte în cele montane. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale pe creste şi pe arii restrânse, cu viteze mai mici, în vest, nord-vest şi în sud-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 şi 8 grade. Izolat se va semnala ceață. Vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi în toate regiunile, astfel că va deveni deosebit de caldă pentru această dată calendaristică. Temperaturile maxime se vor situa între 10 şi 19 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în vest şi nord-vest, însã probabilitatea de ploaie va fi scăzută. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, dar temporar şi cu viteze mai mici şi în regiunile vestice.
Dimineața, pe areale mici va fi ceață. În Muntenia, cerul va fi variabil și se vor înregistra 14 grade în Călărași, 12 grade în Ploiești.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Temperaturi ridicate în România la începutul primăverii. Cum va fi vremea în perioada 26 februarie-25 martie?

În Transilvania cerul va fi mai mult înnorat. Se vor înregistra 12 grade în Sibiu și 10 grade la Cluj. În Moldova, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab spre moderat. Temperaturile maxime vor atinge 13 grade în Focșani și 12 grade în Piatra Neamț. În vestul țării predomina atmosfera mohorâtă. Mercurul urcă până la 15 grade în Arad, si 16 grade în Timișoara. În Oltenia, cerul va fi variabil și se vor înregistra 12 grade în Târgu Jiu și 14 grade în Drobeta. În Dobrogea va fi o zi plăcută. Termometrele vor indica 8 grade la Sulina și 11 grade Celsius la Constanța. În Capitală, valorile termice au fost în creștere. Am avut cer variabil, iar maxima a atins 13 grade. La noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 2...4 grade. Mâine, vremea va fi frumoasă şi se va încălzi, astfel că va deveni deosebit de caldă pentru această dată calendaristică. Temperatura maximă va fi de 17...19 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

La munte, vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi, astfel că va deveni deosebit de caldă pentru această dată calendaristică. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în Carpaţii Occidentali şi nordul Carpaţilor Orientali, însă numai cu totul izolat şi trecător va ploua slab. La altitudini mari vor mai fi posibile precipitații sub formă de lapoviță şi ninsoare. Vântul va avea intensificări, în special pe creste. Pe văi şi în depresiuni, izolat va fi ceață”, a transmis Anca Ciota.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si